Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:00 Dilluns de 17:00-20:00.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Sandàlies senderisme

Les sandàlies per senderisme són un calçat molt versàtil que podrem utilitzar durant la mateixa sortida o per moure'ns amb major comoditat un cop hem acabat. Corretges ergonòmiques, soles amb bon grip i comoditat, dissenys per protegir el peu. Tot això ens permetrà caminar sense problemes en qualsevol tipus de terreny durant molta estona. Els nostres tècnics saben el que necessites, deixa't aconsellar.

Sandàlies senderisme

Les sandàlies per a senderisme són un calçat alternatiu a les sabatilles o a les botes per completar itineraris per la muntanya quan la climatologia ens ho permet. Les sandàlies de senderisme són un calçat que, per gaudir de la muntanya sense mals de cap, ha d'anar ben subjecte al peu; sobretot, la sandàlia ha de subjectar la zona del taló i la zona transversal per no sofrir sobresalts durant les etapes de senderisme. A més, és important que les zones de la sandàlia que estan en contacte amb els nostres peus incorporin bons reforços, ja que aquests tenen la missió d'evitar l'aparició de rascades i/o nafres en aquesta part del nostre cos.

Les sandàlies per a senderisme ens permeten gaudir de les nostres aventures amb l'arribada de les temperatures càlides. Aquest tipus de calçat manté secs els peus, alhora que brinda protecció, ventilació i tracció pel terreny mentre caminem per la muntanya.
Però no solament això. La sandàlia és una alternativa a les botes o a les sabatilles. I, a més, és un calçat que habitualment és més econòmic que la resta de calçat per practicar esport a la muntanya.

Sola

Sovint, els fabricants de sandàlies de senderisme han sofert per fabricar sandàlies que ofereixin protecció i tracció sense oblidar aspectes com la ventilació. No obstant això, l'aparició de nous compostos per a la fabricació de soles ha permès durant els últims anys fabricar sandàlies per a senderisme que brinden la màxima adherència en els terrenys –fins i tot- més espinosos.

Per tant, la sola de les sandàlies de senderisme ha de ser resistent a l'abrasió, ha de ser prou rígida com per caminar per superfícies agressives i ha de concedir l'adherència suficient per comptar amb la confiança suficient pel terreny.

Sistema de subjecció

El sistema de subjecció de les sandàlies per a senderisme és un altre element a tenir en compte a l'hora de decantar-se cap a un tipus de sandàlia o un altre. Al mercat del calçat per a senderisme, i en concret en el de les sandàlies, existeixen diferents mètodes de subjecció del calçat.

Alguns models de sandàlies de senderisme s'ajusten amb una corretja a la zona superior, mentre que altres sandàlies empren sistemes més tradicionals com a cintes de velcro. En qualsevol cas, i sigui el que sigui el sistema de subjecció seleccionat, l'important és que els peus -especialment la zona del taló i la zona transversal- quedin ben subjectes per evitar possibles relliscades, caigudes o lesions.

Resistència i amortiment

Per gaudir d'unes sandàlies de senderisme amb elevada durabilitat, aquestes han d'estar fabricades amb materials que ofereixin una alta resistència a l'abrasió, sistemes de subjecció robusts i tints que brindin resistència a elements com l'aigua.

L'amortiment de les sandàlies és una característica fonamental per gaudir de les aventures outdoor. El calçat de muntanya ha d'estar pensat per esmorteir els impactes en les trepitjades, de tal manera que protegeixin articulacions i músculs de possibles lesions. Caminar, córrer o saltar són activitats d'alt impacte, per la qual cosa les entresoles de goma EVA premsades i modelades són suficients per esmorteir impactes.

Lleugeresa, comoditat i ergonomia

Un aspecte bàsic en les sandàlies de senderisme és el pes. Des de Vertic recomanem que la sandàlia a usar durant les rutes de senderisme sigui el més lleugera possible, de tal manera que ens concedeixi la major llibertat de moviments possible.

A més, la comoditat de les sandàlies és un factor que acabarà decidint l'elecció del calçat de muntanya entre tot el ventall de possibilitats. La comoditat dependrà, en gran part, del seu disseny, la flexibilitat i l'amortiment; així com de la seva ergonomia.

I parlem d'ergonomia perquè és molt important que les sandàlies per a senderisme s'ajustin a la perfecció als nostres peus per poder gaudir de les nostres aventures per la muntanya sense mal de cap.

Resistència a l'aigua

Malgrat que al mercat de calçat de muntanya existeixen sandàlies fabricades amb materials naturals i amb materials sintètics, és convenient que la sandàlia que s'empri per a senderisme estigui feta de material sintètic. Per què?

Durant una ruta de senderisme és molt probable topar amb zones humides, fins i tot amb tolls d'aigua. Els materials naturals, malgrat oferir avantatges com les olors –fan olor molt menys que els materials sintètics- o el tacte, no s'assequen mai per complet. És cert que difícilment s'espatllen, però les seves prestacions decauen.

Per aquesta raó, des de Vertic recomanem l'ús de sandàlies de senderisme fabricades amb materials sintètics.

Sandàlies de senderisme per a home

Busques un calçat de muntanya per a home còmode, lleuger, resistent a l'aigua i ergonòmic? En Vertic comptes amb un ampli catàleg de sandàlies compost per les millors marques del món outdoor. Keen, The North Face, Teva, Salomon o Merrell són algunes marques capdavanteres en la fabricació de calçat de muntanya per a l'arribada de temperatures càlides. I en Vertic pots trobar models de totes elles!

Sandàlies de senderisme per a dona

Vas a deixar que la calor t'impedeixi gaudir del que més t'agrada? Calça't unes sandàlies per a senderisme de dona i sal a menjar-te la muntanya! La sandàlia et manté el peu sec i protegit, alhora que et brinda la tracció suficient per passejar per la muntanya minimitzant possibles rebrincades o lesions.

Sandàlies de senderisme per a nens

Les sandàlies són el millor complement perquè els nens gaudeixin de la muntanya amb l'arribada del bon temps! En Vertic disposem de models perquè els més petits de la casa l'hi passin en gran.
 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face