Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Sabates de trekking

Amb característiques similars a les seves germanes grans però sense canya, les sabatilles de trekking són unes dignes successores quan es tracta de combinar duresa i resistència amb una major lleugeresa i llibertat de moviments. Des d'aproximacions fins a escalades fàcils o d'artificial, aquests són els terrenys en què donaran el millor de si mateixes. Descobreix a les nostres tendes el millor per a tu.

Sabates trekking

Un trekking consisteix a caminar per la muntanya seguint un itinerari determinat. Al món existeixen milions de persones amants de transitar per la muntanya a la recerca de nous reptes gaudint de la naturalesa. Però per assaborir l'aventura sense sobresalts són necessàries unes sabatilles per trekking.

De la mateixa manera que es converteix en un aspecte fonamental vestir-se utilitzant la tècnica de les tres capes per protegir-nos tant de les inclemències meteorològiques com dels elements del terreny, també ho és utilitzar un bon calçat de muntanya per protegir i cuidar els peus. I un bon calçat de muntanya estalviar-te més d'un mal de cap.

En les tendes Vertic pots trobar una àmplia col·lecció tant de sabatilles de trekking per a home com de sabatilles per trekking de dona, formada per les millors marques del món outdoor.

Troba el teu calçat òptim en funció de les teves necessitats

Normalment tots partim de la mateixa pregunta. Quin tipus de calçat necessito? Bé. En primer lloc és necessari recordar que el “calçat per a tot” no existeix. Si bé és cert que al mercat existeixen models polivalents, cada sabatilla està construïda per adaptar-se a unes condicions determinades.

Així, el primer pas és determinar què tipus de terreny trepitgem i en quines condicions climatològiques ho fem. Si hi ha presència d'aigua en forma de pluja, tolls o rius, no ho dubtis; fes-te amb un calçat que incorpori membrana impermeable.

Una vegada resolta el dubte de la mebrana impermeable, el següent pas és triar el calçat en funció de la dificultat de la ruta. Si afrontes rutes senzilles, des de Vertic recomanem l'ús de calçat tou. Si parlem de rutes més tècniques amb graus de dificultat superiors, un punt de rigidesa en la mitja sola t'aportarà major protecció. I, si la dificultat és extrema, adquireix un model molt més rígid.

Sola, impermeabilitat i transpirabilitat

Si bé és cert que habitualment sortir a caminar per la muntanya per un recorregut senyalitzat no sol comportar grans dificultats, les rutes d'aquesta modalitat solen tenir graus de dificultat més alts que les travessies de senderisme. Així, la necessitat d'encertar amb el calçat òptim és encara més significativa.

Factors com la impermeabilitat i transpirabilitat, el tipus de sola, la rigidesa o la flexibilitat són elements que varien en funció de les necessitats tant en les sabatilles de trekking per a home com en les sabatilles per trekking de dona. Una opció o una altra estarà condicionada tant a les condicions climatològiques com al tipus de terreny. Per això, en les tendes Vertic comptes amb un ampli ventall format per les millors marques outdoor.

La impermeabilitat ve marcada per la presència o no de membranes impermeables. Dins del mercat de les membranes impermeables per a calçat, una de les més conegudes és Gore-Tex.

Existeixen diferents tipus de membranes impermeables Gore-Tex, i en funció de la triada aporten uns beneficis o uns altres. Així, si la membrana està unida al teixit exterior s'incrementa la comoditat i la versatilitat. Per contra, si la membrana s'uneix al teixit exterior i al folro s'aconsegueix una major durabilitat en reduir-se el desgast de les capes.

No obstant això, si sols anar a la muntanya quan les condicions climatològiques són favorables necessites un calçat transpirable. La transpiració s'aconsegueix amb reixetes que concedeixen una major ventilació, de tal manera que el peu respira.

Si també vas a la muntanya quan les condicions no són tan favorables, la impermeabilitat és un factor cabdal però també ho és la transpirabilitat. La transpirabilitat evacua tant la humitat com la suor, i un calçat que no transpira prou deixa humits els peus arribant a provocar refredaments i una dolenta termorregulació tèrmica, a més de generar butllofes, fongs i rozadures. Al mercat outdoor, existeixen desenes de models impermeables i transpirables. Consulta tot el nostre catàleg!

La sola és un altre dels elements que poden variar la decisió entre diversos models. Uns bons tacs i que sigui antilliscant és molt important per evitar riscos innecessaris.

Una bona sola estalvia esglais sobre el terreny, per la qual cosa un agarri òptim al terreny i una bona resistència a l'abrasió resulten capital per gaudir de la sendera. I, de la mateixa manera que quant a membranes impermeables Gore-Tex és la que s'imposa, al mercat de les soles Vibram és una de les marques més reconegudes per la seva avançada tecnologia i rendiment.

El dibuix de la sola està dissenyat per expulsar fang o altres elements que puguin adherir-se i dificultar la progressió. A més, ajudar a esmorteir i absorbir impactes dels peus amb el terreny.

La resistència i la lleugeresa són altres factors que poden acabar de decantar la decisió cap a un model o un altre.

Amb l'ajuda dels nostres especialistes podràs valorar tots els aspectes a tenir en compte i triar les sabatilles de trekking per a home o les sabatilles per trekking de dona que més s'ajustin a les teves necessitats.

Sabatilles de trekking per a dona

Has fet un cop d'ull al nostre catàleg de sabatilles per trekking de dona? Un ampli ventall de models i marques t'esperen tant en les nostres tendes físiques com en la tenda online de Vertic.

Acosta't, deixa't assessorar pels nostres especialistes i gaudeix a la muntanya de les sabatilles de trekking per a dona que més s'ajusten a les teves necessitats

Sabatilles de trekking per a home?

Clar que tenim! El nostre catàleg reuneix una gran varietat de models de sabatilles per trekking d'home, compost per les millors marques del món outdoor.

Encara no has trobat les sabatilles de trekking per a home que millor s'adapten al que cerques? Guia't pels consells dels nostres especialistes i sal a menjar-te la muntanya.

Calçat de trekking per a nens

En les nostres tendes tenim un espai reservat pels més petits de la casa. Equipa-ho amb un bon calçat de muntanya de nens perquè gaudeixin de la muntanya com mai!

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face