Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Roba Trekking

Quan estàs a la muntanya les condiciones varien al llarg de la jornada i la teva roba de trekking ha de poder adaptar-se perquè tu continuïs gaudint de l'activitat. Precisament en això s'han concentrat els fabricants amb els seus dissenys. Nosaltres ho fem aconsellant la millor combinació per a tu.

Roba trekking

Per afrontar qualsevol situació a la muntanya és important vestir-se amb les peces adequades, ja que les condicions climatològiques a la muntanya poden variar de manera ràpida. Aquesta modalitat outdoor, a més, sol practicar-se per zones poc residides. Aquestes dues qüestions són capitals per vestir peces òptimes, ja que han d'estar preparades per afrontar qualsevol situació.

Sistema de capes en roba trekking

Treure el màxim rendiment de la roba per trekking forma part de l'ABC outdoor. Per a això, és fonamental usar-les en funció del seu disseny i de les seves prestacions. I és que les peces tècniques estan pensades per brindar protecció davant possibles contratemps.

Un dels pitjors enemics a la muntanya pot ser la suor, ja que els canvis buscos de temperatura corporal poden acabar derivant en hipotèrmia. Els teixits sintètics a la roba de trekking són uns dels majors aliats per als amants de la muntanya, ja que a més d'oferir protecció davant les condicions climatològiques regulen la temperatura corporal.

Les prestacions dels teixits sintètics cal explotar-les al màxim, i que millor manera que amb el conegut sistema de tres capes a l'hora de vestir-se.

La primera capa és la que roman directament en contacte amb la pell. Mantenir-nos frescos i secs és la seva missió primordial; a més, les seves propietats permeten eliminar la suor en forma de vapor. Les peces que formen aquesta primera capa han de ser absorbents i han d'estar construïdes amb materials d'assecat ràpid.

Mantenir la temperatura corporal és el primer objectiu de les peces que formen part de la segona capa. Les fibres sintètiques són les més adequades, ja que la calor es conserva molt millor que amb els teixits naturals com el cotó. A més, la capacitat d'assecat dels teixits sintètics és molt major que les fibres naturals.

Els teixits sintètics tenen la capacitat de retenir la calor generada pel cos humà. Per a això, aquest tipus de peces munten obertures en forma de cremallera per ventilar quan sigui necessari i, així, regular la temperatura.

La funció de la tercera capa és la protegir davant qualsevol adversitat climatològica, ja sigui en forma de Sol, vent, pluja o neu. A més, les zones reforçades d'aquestes peces estan pensades per protegir davant frecs amb vegetació o roques.

Les característiques principals de les peces destinades a tercera capa són les següents: impermeables, transpirables, lleugeres i paravientos. Per aconseguir la impermeabilidad, aquestes peces munten membranes impermeables de les quals una de les més populars pel seu rendiment són les de Gore-Tex.

Tipus de roba trekking

Roba tèrmica

La roba tèrmica també es coneix com a primera capa, i és la que està directament en contacte amb la pell. La roba tèrmica és un de majors aliats dins del món outdoor, ja que a més de regular la temperatura corporal manté el cos sec expulsant la suor de la pell en forma de vapor.

Les peces tèrmiques són la millor elecció dins de la roba per trekking per mantenir el cos sec i regular la temperatura corporal durant la pràctica d'activitat, i en les tendes Vertic pots gaudir d'un ampli catàleg tant de roba tèrmica d'home com de roba tèrmica per a dona. Samarretes, malles o roba interior t'esperen en Vertic.

Folro polar

Dins de les peces que formen part de les segones capes, el folro polar és la més popular a la roba de trekking. Se situa per sobre de la roba tèrmica o primera capa, i retenir la calor que genera el cos durant la pràctica d'activitat és la seva funció principal per evitar la pèrdua de temperatura corporal.

El folro polar ofereix regulació tèrmica, transpiració i comoditat durant la pràctica d'activitat, de tal forma que manté el cos calent i sec.

En Vertic outdoor comptem amb un ampli catàleg de forros polars per a la pràctica d'activitat. Les fibres sintètiques són les autèntiques protagonistes, però és necessari encertar amb el teixit sintètic que més s'adequa a l'activitat practicada ja que cadascuna ofereix una prestació diferent.

Jaquetes impermeables

Si els forros polars representen les segones capes, les jaquetes impermeables són el màxim exponent de les terceres capes. La seva missió principal és oferir la protecció necessària davant elements com la pluja gràcies a la seva capacitat impermeable, però altres prestacions com transpirabilidad, lleugeresa o paravientos aporten protecció davant altres elements com el vent.

Sortir a la muntanya amb jaquetes impermeables per practicar activitat concedeix la suficient llibertat com para no haver d'estar mirant al cel constantment.

Pantalons de trekking

Si bé és cert que habitualment parlem del sistema de capes de tronc per a dalt, no cal obviar-ho de cintura cap avall. Les nostres extremitats inferiors també han d'estar protegides tant davant les inclemències com davant els elements que ens trobem a la muntanya com a roques o vegetació.

Uns pantalons per trekking han de ser lleugers i han de proporcionar la suficient comoditat com per moure's per la muntanya amb total llibertat de moviments.

El mercat de pantalons de trekking ofereix un gran ventall de possibilitats, adaptant-se a diferents escenaris segons les condicions climatològiques o les condicions del terreny.

Busques roba per trekking de dona?

En les tendes Vertic pots trobar roba de trekking per a dona. Roba tèrmica, forros polars, jaquetes impermeables, pantalons… un ampli ventall format per les millors marques outdoor.

Necessites roba de trekking per a home?

Si estàs buscant roba per trekking d'home, no busquis més. Has vist totes les possibilitats que tens en la tendes Vertic? Visita alguna de les nostres tendes de Barcelona, Sabadell o Manresa o consulta el nostre catàleg online. Donaràs amb tecla per gaudir a la muntanya ben equipat!

Has vist el nostre catàleg de roba per trekking de nens?

Una aspecte fonamental perquè els més petits gaudeixin de la muntanya és un bon equip. I en Vertic pots trobar les millors peces de roba de trekking pels més petits de la casa!

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face