Genèric
Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Raquetes de neu

Les raquetes de neu són probablement el primer mitjà utilitzat per l'home per superar els obstacles imposats per la neu. Amb dissenys millorats i materials moderns ressorgeixen com activitat esportiva per l'hivern. Perfectes per les teves excursions o aproximacions hivernals. Tenim la ideal per tu.

Raquetes de neu

Les raquetes de neu ens permeten gaudir d'una activitat meravellosa. A l'hivern, és una manera que facilita que ens introduïm en els boscos que estan fins a a dalt de neu. A més, és una fantàstica alternativa per moure'ns per aquest tipus de terreny amb aquestes condicions.

Moure'ns amb aquest material és, també, una activitat que es pot practicar tant amb família com amb amics no habituats a desembolicar-se en aquest tipus de condicions. Per tant, un aspecte fonamental és tenir en compte el nivell de cadascuna de les persones que ens acompanyen a l'hora de preparar les rutes o excursions perquè ningú sofreixi més del compte.

Però no solament això. Ja que, moltes vegades, aquesta activitat és el primer pas per començar a realitzar activitat hivernal.

Per al seu ús, el primer que cal tenir en compte és que les raquetes de neu no són grampons. El seu ús tant en superfícies dures com amb inclinació podria causar problemes. I és que, el seu sistema de cramponatge -en forma de pues-, brinda certa subjecció; no obstant això, no la seguretat suficient com per desembolicar-se per aquest tipus de terrenys.

El sistema de fixació de la bota també és important. Existeixen sistemes tant de carraca com de corretja. S'empri el que s'empri, ha de ser molt confortable. És a dir, molt senzill tant de posar com de llevar; fins i tot sense la necessitat de treure's els guants. I és que, en ser una activitat outdoor hivernal, ens obliga a moure'ns en condicions de fred. Per tant, el seu sistema de subjecció ha de ser còmode i confortable.

Cada model compta amb els seus ancoratges tant en la punta com en la talonera. Alguns fixen aquesta última. Aquests casos, compten amb un sistema de basculació en el qual la barra és rígida. En cas contrari, la barra del sistema de subjecció és flexible i es poden usar amb botes toves.

En qualsevol cas, no obstant això, és important utilitzar botes amb membrana impermeable per la senzilla raó de la presència d'humitat en la neu.

Molts models compten amb alces que munten el sistema easy up. Això ens permet moure'ns per superfícies molt inclinades. D'aquesta manera, els bessons no sofreixen de la mateixa manera que si portéssim baixes les alces. Aquest sistema facilita el seu maneig amb els bastons. En cas contrari, cal ajupir-se per poder manejar-les amb les mans cada que cal usar-ho.

Com més flexible és el cos, brinda millors prestacions adaptant-se a les irregularitats del terreny. Els flanqueixos són més còmodes ja que no es torça el peu, sinó que ho fa la raqueta de neu.

Al mercat existeixen dos grans tipus: les que s'utilitzen per caminar i les que s'empren per córrer. Els dissenys fabricats per moure's a grans velocitats són molt lleugers, però aporten menys agarri. D'altra banda, els models per caminar o passejar són una mica més pesades però brindes més grip gràcies a la presència de més puntes -alguns, fins i tot incorporen dents laterals-.

Per encertar amb el producte adequat, el pes de la persona és important. El pes decanta l'elecció cap a un model o un altre. Una persona de grandària petita, i que no pesa molt, necessita perfils petits. Per a les persones amb aquestes característiques físiques aporten la flotabilitat suficient sense haver de desplaçar-se amb models més voluminosos.

Per contra, les persones més grans necessiten grandàries majors. En qualsevol cas, cada model compta amb les seves especificacions tècniques i indica els pesos recomanables.

No obstant això, i a grans trets, diferenciem entre els models dirigits a persones entre 30 i 50 quilograms amb motxilla i els que són de 50 quilograms d'ara endavant. Per això, generalment les noies usen els models petits; mentre que, els homes, es decanten pels grans.

Des de Vertic recomanem l'ús de bastons de trekking o senderisme. A més, en moure'ns per terrenys en els quals l'acumulació de neu pot ser molt important, en els quals la inclinació del terreny també pot estar molt marcada, i per tant, el risc que es produeixin allaus o devessalls no és inexistent, recomanem l'ús del material de seguretat per a esquí de travessia o muntanya: Arva, pala i sonda. Popularment, també conegut, com la sagrada trinitat quant a seguretat es refereix.

El manteniment de les raquetes de neu és molt senzill. D'una banda, després del seu ús n'hi ha prou amb passar aigua per eliminar el possible fang. I, amb l'ús, és necessari reemplaçar les puntes quan es gasten. Per sort, existeixen recanvis per pràcticament totes les peces. I, en Vertic, podràs trobar tant models nous com a peces de recanvi per al teu material.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face