Talla
Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Pantalons desmuntables

Els pantalons desmuntables poden cobrir tot l'espectre de possibles necessitats que se'ns presenten a la muntanya. Als materials que incorpora un pantaló de muntanya normal se l'hi afegeix la capacitat d'escurçar-los guanyant comoditat i transpiració com cap membrana pot aconseguir. Versatilitat 100% per qualsevol activitat outdoor. Tenim els millors models perquè t'equipis.

Pantalons desmontables

¡No permetis que la calor o el fred t'agafi per sorpresa a la muntanya! Els pantalons desmuntables per a senderisme són el company ideal per als dies d'aventura outdoor, ja que la seva polivalència brinda múltiples opcions a la muntanya: davant condicions fredes, aquest tipus de peça de roba protegeix davant les adversitats climatològiques; per contra, si les temperatures són més càlides es converteix en bermuda permetent una gran llibertat de moviments elevant la ventilació.

Davant la radiació ultraviolada emesa pel Sol, la majoria de peces de senderisme ofereixen protecció UV gràcies als filtres protectors impregnats en el teixit. No obstant això, aquest tipus de peça de roba no té capacitat de impermeabilitat. Ara bé, en estar construïdes amb fibres sintètiques sí compten amb un sistema hidrorepelent. A més, en estar construïdes amb fibres sintètiques són peces de roba d'assecat ràpid.

Aquest tipus de peces són molt polivalents, ja que uns pantalons desmuntables pot emprar-se tant per gaudir d'activitats outdoor com en ús urbà en el dia a dia.

Sistema dels pantalons desmuntables per a senderisme

Aquest tipus de peces incorporessin un sistema desmuntable en forma de cremallera a l'altura del genoll, el qual concedeix la llibertat suficient per gaudir d'uns pantalons llargs quan les condicions climatològiques són adverses i d'uns pantalons curts quan les temperatures són més agradables mentre es practica activitat outdoor.

Aquest sistema desmuntable acostuma a ser d'assembli ràpid, per la qual cosa el procés d'unir o desunir les dues peces que componen la peça sol ser molt àgil i còmode. El tancament transversal desmuntable funciona amb cremallera, que envolta tota la cama a la zona del genoll.

Butxaques i preses carry on

La gran majoria de pantalons desmuntables munten en la seva construcció butxaques. Aquestes butxaques permeten el transport i magatzematge de materials durant les aventures outdoor. A més, una altra de les seves funcions principals és evitar la pèrdua d'aquests materials. Per aquesta raó, les butxaques incorporen una cremallera per tancar-los de manera hermètica.

Uns pantalons desmuntables munta, per norma general, butxaques laterals, butxaques posteriors i butxaques carrego. Les butxaques carrego són els que es troben a la zona lateral dels pantalons, a l'altura del genoll. Aquest tipus de butxaca és extraordinàriament còmode per emmagatzemar material durant l'activitat outdoor que es desenvolupa en aquest moment.

D'altra banda, alguns models de pantalons desmuntables incorporen preses carry on en la seva construcció. Aquestes preses, situades en la cintura de la peça de roba, tenen la funció d'emmagatzemar la part desmuntable dels pantalons per poder-la transportar amb total comoditat.

La part desmuntable dels pantalons se situa al voltant de la cintura –com si fos un cinturó-, de tal forma que una vegada es desmunta la part inferior i se situa en la cintura pràcticament no es nota la seva presència.

De totes maneres, alguns models incorporen regulació en botamaniga. Aquest sistema permet arremangar la part inferior dels pantalons fins a convertir-ho en una bermuda per a la pràctica d'activitat outdoor amb temperatures càlides o terrenys que permeten transitar amb la zona inferior de les cames destapades sense perill de possibles rascades amb vegetació o roques.

Materials sintètics: assecat ràpid i sense necessitat de planxa

Si hi ha una paraula que defineix la roba outdoor és polivalència. Les peces per gaudir dels esports de muntanya són còmodes, lleugeres, resistents, transpirables i, en la majoria de casos, hidrófugs; és a dir, aquells models que malgrat no ser del tot impermeables mostren certa repelencia a l'aigua.

Els pantalons no són una excepció; pel que uns pantalons desmuntables, si no és impermeable, té capacitat hidrófuga. Aquesta prestació s'aconsegueix gràcies a la seva construcció amb fibres sintètiques. Dos de les grans característiques dels pantalons desmuntables fabricats amb fibres sintètiques són la seva capacitat d'assecat ràpid en cas de mullar-se i la no necessitat de planxat.

Encara que les peces construïdes amb fibres naturals resulten sobiranament còmodes, des de Vèrtic recomanem evitar -en la mesura del possible- qualsevol tipus fibra natural. Un exemple és el cotó. Aquesta fibra natural és molt confortable durant el seu ús; no obstant això, absorbeix la humitat amb molta facilitat, reté molta quantitat d'aigua i triga molt a assecar.

El material de fabricació òptim per als pantalons desmuntables és la poliamida o el polièster, dues fibres sintètiques per a peces de muntanya que compleixen amb les prestacions idònies per gaudir sense sobresalts dels esports outdoor. Aquest tipus de fibra sintètiques, per si no fos poc, també són molt còmodes; a més de tenir la capacitat d'expulsar la suor en forma de vapor.

Zones de frec reforçades

Una altra prestació necessària és l'existència de reforços a les zones més sensibles al frec. Si es necessita uns pantalons desmuntables que perduri el màxim possible en el temps, i davant possibles abrasions, esquinçaments o perforacions, no hi ha millor opció que la poliamida d'alta tenacitat, tipus seny o similar.

Aquest tipus de fibres poden arribar a durar dues o fins i tot tres vegades més que la resta de fibres que componen les peces. Ara bé, les variants de seny elàstic no són tan forts, però brinden millors prestacions que els bielástics estàndard. El punt negatiu és que poques marques fabriques pantalons amb aquesta fibra.

Pantalons desmuntables per a home!

Busques uns pantalons desmuntables d'home? En Vertic comptem amb les millors col·leccions per al sexe masculí. Descobreix el nostre ventall de possibilitats format per les millors marques del mercat outdoor!

Necessites uns pantalons desmuntables per a dona?

En les tendes Vertic disposem d'una gran quantitat de models para de dona. Encara no els has vist? Fes-los un cop d'ull i equipa't para les teves aventures a la muntanya!

Pantalons desmuntables de nen!

Si el que estàs buscant és uns pantalons desmuntables pels més petits de la casa, no busquis més. Estàs en el lloc indicat! Equipa-ho amb uns pantalons desmuntables per sortir a la muntanya i oblida't de carregar amb diverses peces per si canvia el temps de manera inesperada.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face