Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Pantalons de Muntanya

Els pantalons de muntanya pateixen una gran transformació amb l'aparició dels teixits bielásticos, els teixits compressius per trail, els teixits del fabricant Gore-tex o els teixits tipus softshell. Aquesta evolució es tradueix en un major confort i millor adaptació a les diferents condicions climàtiques.

Pantalons de muntanya

Aconseguir les nostres metes no és tasca fàcil però si comptem amb els pantalons de muntanya adequats de ben segur que ho aconseguirem. Ja busquis uns models més o menys tècnics, càlids, resistents o impermeables, en Vèrtic podràs trobar just el que necessites per a equipar els teus somnis.

De plomes o de fibra… Què triar?

Una dels dubtes més habituals que ens trobem a l'hora de comprar uns pantalons de muntanya és si aquests han de ser de plomes o, per contra, si han de ser de fibres sintètiques. Tots dos teixits compten amb característiques diferents que els fan més o menys recomanables en funció de les prestacions que necessitis.

Calidesa i compressibilitat, virtuts de la ploma

Un dels principals arguments per a triar la ploma és la gran calidesa que ens proporcionen aquestes peces respecte als seus homònims de fibra. De fet, la calidesa que ens ofereix la ploma encara no ha estat superada per cap altra fibra sintètica del mercat.

Un altre aspecte determinant a l'hora de triar uns la ploma és la seva capacitat per a expandir-se després d'haver estat comprimida. Per a mesurar-ho es calcula el volum que ocupa una unça de la ploma en qüestió i el resultat es mesura en cuins. La capacitat de cuins de la ploma no ha estat superada encara per cap altra fibra, així que els pantalons de muntanya de plomes sempre seran més calentes, més lleugers i amb menys volum una vegada comprimits que aquells fabricats amb qualsevol fibra sintètica.

La resposta a l'aigua i el tractament hidròfug

El principal problema de les peces de plomes és que si es mullen triguen molt a assecar-se i la ploma perd les seves propietats en endurir-se. Per a combatre aquesta limitació, s'ha desenvolupat el que es coneix com el tractament hidròfug de la ploma, una tecnologia basada en un tractament polimèric antimicrobià i antibacterià que aconsegueix que la ploma respongui millor en condicions d'humitat. D'aquesta manera, se li confereix una major hidrorepelència a aquestes peces.

Les virtuts de la fibra

Una de les principals diferències de les prenguis de fibra respecte a aquells fabricades amb ploma és que aquests no perden propietats en mullar-se, convertint-se en unes peces molt interessants per al seu ús en ambients amb un alt índex d'humitat, amb molta probabilitat de precipitacions o en aquelles activitats en les quals suem molt.

Un altre dels aspectes importants a l'hora de triar-los és el gramatge de la fibra. La seva importància és doble: d'una banda, determina la calidesa de la peça en qüestió, ja que com més gran sigui la densitat del teixit de fibra, major serà la capacitat d'aïllament tèrmic que ens oferirà la peça.

D'altra banda, el gramatge de les fibres també determinarà el pes dels pantalons de muntanya, ja que com més gran sigui aquest indicador major serà el pes de la peça en qüestió. La importància d'aquest aspecte ve determinada per la competència que mantenen els pantalons de fibra amb els seus homònims de ploma, la lleugeresa de la qual és un aspecte que la fibra encara no ha aconseguit superar.

La impermeabilitat, un factor determinant en l'elecció.

Trobarem una àmplia gamma de models que ens garantiran una impermeabilitat molt interessant a l'hora de gaudir del outdoor. Aquesta impermeabilitat resideix en les seves membranes, l'element que els proporciona aquesta protecció enfront de l'aigua. Per a poder mesurar si aquests teixits ens proporcionen una correcta impermeabilitat, és recomanable consultar els indicadors de columnes d'aigua de la peça en qüestió.

Les columnes d'aigua són l'indicador que s'utilitza per a mesurar la capacitat d'impermeabilitat d'un teixit. Aquest indicador té en compte la pressió exercida per una columna d'aigua sobre un material i la resistència que ofereix abans que es col·lapsi i es vegi compromesa la impermeabilitat del teixit. Segons la norma ISO 811:1981, es considera que un teixit és impermeable quan aquest supera els 10.000 mm de columnes d'aigua.

En el camp de les membranes impermeables existeix una gran varietat encara que destaca sens dubte Gore-Tex, probablement la més prestigiosa i canviada de nom de totes elles. Podrem trobar diverses de les seves variants a l'hora de buscar els nostres pantalons tècnics de muntanya, com la membrana Gore-Tex Pro, el Gore-Tex 2.5 L amb tecnologia Paclite o el Gore-Tex Khumba. També trobarem altres membranes com la HyVent o la Proof.

Troba els teus pantalons de muntanya d'home

Senderisme, trekking, escalada, alpinisme, esquí,… practiquis l'activitat que practiquis en la nostra col·lecció de pantalons de muntanya d'home trobaràs aquells models que necessites per a gaudir del outdoor amb la millor de les prestacions.

Cerques prendes d'alta muntanya?

Si el que necessites són uns peces d'alta muntanya per a activitats tals com l'escalada alpina o l'alpinisme, no et perdis la nostra col·lecció. Aquests models es caracteritzen per ser especialment resistents, per comptar amb un especial reforç en les zones de major abrasió i per aportar-nos una major protecció tèrmica.

També comptem amb peces per a home per a altres activitats d'alta muntanya com és el cas de l'escalada alpina. És habitual trobar models que incorporin el teixit softshell en la seva construcció, ja que els confereix una especial resistència i transpirabilitat, al mateix temps una òptima capacitat paravent.

Altres pantalons de muntanya d'home

En la nostra col·lecció també podràs trobar pantalons de muntanya d'home per a altres activitats, tals com el trekking, el senderisme, l'esquí de muntanya o el trail running. Practiquis l'activitat que practiquis tenim el que necessites!

Necessites uns pantalons de muntanya de dona?

Les amants del outdoor també tenen el seu lloc entre els nostres productes i per això us oferim una àmplia gamma per a dona que va des dels models més tècnics als més funcionals i polivalents. Li fem un cop d'ull?

Un dels grans atractius de la nostra col·lecció de pantalons de muntanya per a dona són els models pensats per al trekking i el senderisme. En aquest camp podràs trobar des dels més exclusius que incorporen les millors membranes impermeables i transpirables als més funcionals i polivalents.

Si, en canvi, la qual cosa cerques són uns pantalons tècnics de muntanya per a activitats com l'alpinisme o l'escalada alpina, no marxis de la nostra col·lecció de pantalons de muntanya de dona i trobaràs uns models que faran les delícies de les muntanyenques més exigents.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face