Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Pantalons curts

Els pantalons curts són una peça que permet gran llibertat de moviment al mateix temps que una elevada ventilació depenent del model i el teixit que s'esculli. No hi ha peça en el vestidor de muntanya que ens faci sentir més propers a la natura i nosaltres t'equipem perquè sigui possible.

Pantalons curts

Per sortir a practicar esport a la muntanya és habitual vestir-se emprant el sistema tricapa, també conegut com el sistema de capes. Habitualment, aquest sistema fa referència a la part del cos que va del tronc cap amunt. No obstant això, és molt important aplicar el sistema de vestimenta de capes de cintura cap avall.

La pell està directament en contacte amb la primera capa. Aquesta primera capa té la missió d'eliminar la suor generada pel cos en forma de vapor, alhora que manté la pell fresca i seca. Les peces que formen part del conglomerat de primeres capes han d'estar construïdes amb materials que s'assequin ràpid. Habitualment, la roba tèrmica conforma la primera capa.

La calor corporal es manté gràcies a les peces de roba que formen la segona capa. Aquest tipus de peces han d'estar fabricades amb fibres sintètiques, ja que a diferència de les fibres naturals retenen molt millor la calor. I és que una de les propietats d'aquests teixits és la capacitat d'atrapar i protegir la calor generada pel cos. A més, les fibres sintètiques s'assequen molt més ràpid.

Quin tipus de peces protegeixen davant les adversitats climatològiques i del terreny? La tercera capa! El vent, l'aigua, el Sol, les roques o la vegetació són factors que poden condicionar les sortides a la muntanya. Per aquesta raó existeixen peces impermeables, transpirables, lleugeres i paravents que tenen la missió de protegir. I, en el cas dels pantalons curts de senderisme, existeixen peces que compleixen amb unes o unes altres d'aquestes prestacions.

Pantalons curts para trekking o senderisme

Els pantalons curts de trekking o de senderisme són peces de robes que comparteixen moltes prestacions per gaudir de l'esport a la muntanya. No obstant això, les més importants són les següents: han de ser lleugers, còmodes i transpirables. No obstant això, la impermeabilitat també és un atribut a tenir en compte en funció de les característiques climatològiques o del terreny.

Els pantalons curts per a senderisme han d'oferir protecció i resistència davant elements com el vent, la neu, la pluja o l'abrasió. Per ells, les grans marques que fabriquen material outdoor construeixen models per a senderisme i trekking amb disseny i materials diferents perquè s'adaptin a diferents escenaris segons les necessitats.

En Vertic comptem amb un ampli ventall de pantalons curts para trekking o pantalons curts de senderisme, format per models de les millors marques del món outdoor. Visita algunes de les nostres tendes físiques o fa un cop d'ull al nostre catàleg online, explora totes les nostres oportunitats i fes-te amb aquella peça que s'adapta a les teves necessitats per gaudir de les teves aventures.

Prestacions d'uns pantalons curts de trekking o uns pantalons curts per a senderisme

Impermeabilitat –o com a mínim hidrorepelencia-, transpirabilitat i lleugeresa, com dèiem, són característiques importants a complir per uns pantalons curts para trekking o uns pantalons curts de senderisme.

En el cas dels pantalons curts per a senderisme o pantalons curts de trekking no es necessita ni que brindin calidesa ni que protegeixin davant temperatures extremes per evitar que les extremitats inferiors pateixin el fred per les sendes transitades.

Fibres sintètiques en els pantalons curts de senderisme o pantalons curts para trekking

Nostres especialistes aconsellen eliminar de l'armari les fibres naturals com el cotó, la llana merino o el tencel per practicar esport a la muntanya. Els teixits naturals són altament còmodes; no obstant això absorbeixen la humitat amb molta facilitat, retenen una gran quantitat d'aigua i triguen molt a assecar-se.

Alhora, els nostres especialistes recomanen que per gaudir de l'esport sense sobresalts uns pantalons curts per a senderisme o uns pantalons curts de trekking estigui fabricat amb fibres sintètiques. La poliamida o el polièster són dos de les fibres òptimes. I és que, a més de ser teixits molt còmodes, tenen la capacitat d'eliminar la suor del nostre cos en forma de vapor. A més, no necessiten ser planxades després del rentat.

Butxaques en uns pantalons curts de trekking o pantalons curts per a senderisme

Per emmagatzemar i transportar material per la muntanya que es necessita a mà és important l'existència de butxaques amb cremalleres en els pantalons curts per a senderisme o pantalons curts de trekking. A més, les butxaques en els pantalons curts para trekking o pantalons curts de senderisme permeten una major ventilació.

Des de Vertic aconsellem l'ocupació de peces que continguin la major quantitat de butxaques possible -especialment si disposen de tancament amb cremallera-, ja que així es poden transportar multitud de materials de forma segura.

Elasticitat i resistència d'uns pantalons curts para trekking o uns pantalons curts de senderisme

La col·lecció de Vertic tant de pantalons curts de trekking com de pantalons curts per a senderisme la conformen peces que compleixen prestacions com a elasticitat i resistència. L'elasticitat és un atribut que afavoreix el gaudi del outdoor, atès que una peça elàstica acompanya més els moviments.

Uns pantalons curts de senderisme o uns pantalons curts per trekking és suficient si és elàstic en dues adreces –de manera horitzontal cap a tots dos costats-, al mercat existeixen pantalons curts de senderisme o pantalons curts para trekking elàstics en quatre adreces: tant en horitzontal com en vertical.

L'elasticitat en quatre adreces en uns pantalons curts de trekking o pantalons curts per a senderisme també la hi coneix com a elasticitat multidireccional. Per tant, ofereixen major comoditat acompanyant encara més els moviments.

Alhora, tant els models d'home com els de dona han d'estar construïts amb materials resistents; especialment zones de frec com a genolls o glutis.

Pantalons per a dona

Busques uns pantalons curts per a senderisme o trekking de dona ? Fa un cop d'ull a les nostres col·leccions!

Pantalons d'home?

Si necessites uns pantalons curts per a senderisme o para trekking dissenyat per a home, explora el nostre catàleg. Encertaràs amb l'elecció!

Pantalons per a nens

També comptem amb models pels més petits de la casa. Equipa'ls com mereixen!

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face