Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
  • CA
  • EN
  • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura Dimarts a Disabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30. Dilluns:17:00-20:30

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Opiniones verificadas

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

10/10
22/05/2019

"Todo perfecto !! Muchas gracias !!"

Esther M.
10/10
22/05/2019

"Excelente"

Jose Antonio A.
10/10
22/05/2019

"Rápido y eficaz"

Ander P.
10/10
21/05/2019

"Todo correcto, buen surtido, entrega rápida, y precios OK. Estoy satisfecho y volveré a comprar más material."

Iván P.
10/10
21/05/2019

"Envío rapidísimo y producto según lo esperado"

Igor U.
10/10
18/05/2019

"Lo de la semana loca , realmente esta muy bien."

Joaquin G.
10/10
16/05/2019

"Rapidos, expertos y con grandes oportunidades. Recomiendo su canal de youtube. Esta es la forma de competir con los grandes."

Diego V.
10/10
16/05/2019

"Todo correcto. Envío rápido."

Manuel L.
10/10
15/05/2019

"Todo el proceso de compra excelente, desde la comunicación de la promo hasta que me ha llegado el producto.He conseguido un precio fenomenal por un producto excelente.Muy satisfecho."

Jacobo N.
10/10
15/05/2019

"Rapido , bien empaquetado , producto correcto... volvería a comprar."

jordi t.
10/10
14/05/2019

"ràpids"

david C.
8/10
12/05/2019

"no he tingut problemes per a realitzar una devolució, el personal ha estat amable i atent. L'única pega podria ser que he hagut de cobrir els gastos de devolucioó quan hi ha altres negocis que cobreixen aquesta despesa."

Marc L.
8/10
12/05/2019

"Buen producto y llegó en el plazo marcado"

Julio P.
10/10
09/05/2019

"Recomendable"

ruben t.
10/10
08/05/2019

"Profesionalidad, efectividad y seguridad. Sin duda compraré mucho más en esta tienda online. Recomendable 100%"

Ivan l.
10/10
08/05/2019

"Todos muy amables atentos y expeditivos. Gracias!"

pedro Agustin F.
10/10
29/04/2019

"Servici rapido y eficaz"

Luis Vicente I.
10/10
28/04/2019

"La entrega fue precisa y rápida, aunque SEUR no fue del todo efectivo. Los empleados de Vertic hicieromn un seguimiento amable y eficaz"

JORDI A.
10/10
24/04/2019

"Muy buena"

Jorge R.
10/10
24/04/2019

"Grave producto y mejor precio"

ALVARO S.
  • Lorpen
  • Suunto
  • Millet
  • Montura
  • Ternua
  • CAMP
  • Edelrid
  • Black Diamond
  • Salewa
  • Salomon
  • Arcteryx
  • ASICS
  • Trangoworld
  • haglofs
  • Dynafit
  • La Sportiva
  • The North Face