Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Motxilles trekking

Les motxilles de trekking estan dissenyades per a repartir la càrrega de forma òptima al llarg de l'esquena amb sistemes de ventilació que impedeixen la condensació així com amb sistemes de subjecció ajustables a la morfologia de l'usuari. Entre diferents models i marques hi haurem de saber escollir la més adequada. Deixa que t'ajudem a trobar la idònia per tu.

Motxilles de trekking

Estàs preparant el teu proper repte outdoor i necessites una bona motxilla per trekking? El mercat outdoor ofereix una gran varietat de models i marques. No obstant això, encertar amb el model que millor s'ajusta a les nostres preferències no és fàcil. Per això, abans de fer el pas hem de tenir definit què material necessitem perquè la capacitat de la nostra motxilla de trekking sigui la que més s'ajusta a les necessitats.

De la mateixa manera que per a la pràctica de senderisme necessitem una motxilla relativament petita pel tipus d'activitat per moure'ns per la muntanya amb autonomia i seguretat, el trekking demanda motxilles amb capacitats més grans. I és que una característica habitual és la pernoctació a la muntanya.

En elles haurem de guardar i transportar diferents materials com a roba, calçat, beguda o aliments per completar rutes que, habitualment, porten dies per la muntanya per llocs poc o gens habitats.

Grandària, pes, capacitat, ventilació, sexe, comoditat, estètica o preu són alguns factors a sospesar durant la presa de decisió de compra. Per a això pots comptar amb l'ajuda dels especialistes de Vertic. A partir de les teves prioritats i les característiques de la teva activitat t'assessoraran amb el model que millor s'ajusta a les teves necessitats.

Tant en les nostres físiques com en la nostra tenda online trobaran una àmplia col·lecció de motxilles per trekking d'home i motxilles de trekking per a dona.

Prenent com a punt de partida la durada de l'activitat i les característiques tant climatològiques com del terreny, la primera decisió és la grandària. La grandària està estretament relacionat amb una capacitat que es mesura en litres. I, el mercat, compte diferents litrajes en funció de les prioritats i necessitats.

Motxilles per trekking de 30 litres

Les motxilles per trekking de 30 litres o similars són adequades per a sortides ràpides, aquelles en les quals n'hi ha prou amb el material imprescindible o aquelles en les quals la lleugeresa es converteix en una de les prioritats.

30 litres de capacitat i similars us la recomanarem per a sortides en les carregar i transportar molt material no és necessari. Ara bé, tot condicionat tant a les condicions climatològiques com les condicions del terreny.

Motxilles per trekking de 40 litres

Les motxilles per trekking de 40 litres o similars són més grans i més àmplies, per la qual cosa tenen la capacitat suficient per carregar més material.

Les models de 40 litres o similars també poden utilitzar-se per a sortides ràpides. No obstant això, tant les condicions climatològiques com les condicions del terreny obliguen a transportar més material i, per tant, necessitem més capacitat.

Motxilles per trekking de 50 litres

Les motxilles per trekking de 50 litres o similars estan ideades per a sortides ràpides, en les quals es necessita carregar gran quantitat de material.

No obstant això, les de capacitat de 50 litres o similars també són aptes per a sortides que malgrat no perllongar-se durant molts dies es necessita transportar sac de dormir, tenda de campanya, fogons i altres materials per pernoctar.

Motxilles per trekking de 60 litres

Les motxilles per trekking de 60 litres o similars són, encara, més grans que les anteriors. Les de 60 litres o similars compleixen funcions similars a les de 50 litres, però amb una mica més de capacitat per guardar i transportar encara més material.

Talla i sexe

Com amb la roba, calçat i altres materials outdoor, l'elecció d'una motxilla està condicionada a la talla i al sexe. Un mateix model veu alterades les seves dimensions en funció de la talla, sofrint variacions en tirants o respatllers lumbars.

Igual que l'anatomia entre dos homes i dues dones no és la mateixa, menys ho és encara entre un home i una dona. Per això, el mercat ofereix motxilles per trekking de dona i per a home.

Les diferències principals entre els models d'home i els de dona resideixen en l'altura, la posició de les muscleres o l'ample del cinturó dels malucs. Aquesta última prestació assegura un major confort a l'hora de portar la motxilla varien en funció de si el model està dirigit per al sexe masculí o el sexe femení.

Peso

La lleugeresa és una prestació molt demandada al món outdoor. No obstant això, els materials no poden minimitzar pes sacrificant aspectes essencials com a reforços, embuatats, reduint estructures de suport o emprant materials que brindin poca resistència a l'abrasió o escassa impermeabilitat durant el procés de fabricació.

Una banda de cintura i uns tirants, per ser òptims, han d'estar ben embuatats i ser amplis per reduir el risc de rozadures o compressions. La banda de la cintura, en anar subjecta sobre els ossos del maluc per descarregar sobre elles bona part del pes, ha de ser àmplia i esponjada per alliberar les espatlles.

Per la seva banda, uns tirants més estrets del recomanat poden comprimir nervis, venes i artèries derivant, a mesura que avança el temps a la muntanya, en formiguejos, inflors de mans o sensacions de fred per dificultats en el reg sanguini arterial, pressió sobre els nervis o estrenyiment de les venes.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face