Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Motxilles Trail Running

A les motxilles de trail running no els demanis una gran capacitat, però si lleugeresa i sobretot una ergonomia que s'adapti perfectament al cos que li permeti una llibertat de moviment total. A més no haurà de suposar una alteració del nostre centre de gravetat i disposar de tires o butxaques per tenir a mà el material més necessari.

Motxilles Trail running

El trail running segueix en alça. Cada vegada són més els esportistes que s'aficionen a córrer pistes i senderes envoltades de naturalesa a la recerca de noves aventures, així que els fabricants segueixen amb el desenvolupament i la posterior comercialització de productes cada vegada més tècnics dirigits al trail running.


Les sabatilles de trail running són el principal element de l'armari del corredor de trail running, però per a la pràctica satisfactòria d'aquest esport és necessari completar l'equip amb una altra sèrie de materials fonamentals, que van des de la roba a les motxilles de trail running.


La motxilla de trail running et permetrà portar amb tu gels, barretes, aigua, roba o el material obligatori durant la disputa d'una prova. En definitiva, tot el necessari durant la pràctica del trail runing.


Aspectes com el litratje o el nombre de compartiments per emmagatzemar els materials a transportar variaran en funció de les teves exigències. Per aquesta raó en Vèrtic trobaràs la que millor s'adapta a les teves necessitats. Comptem amb una àmplia col·lecció de motxilles de trail running perquè trobis la que millor s'adapta a les teves necessitats per prestacions i, alhora, que et sentis identificat amb el seu disseny.


Ergonomia, ajust, lleugeresa i transpirabilitat de la teva motxilla de trail running

En muntanya, i corrent, com menys pes amb la teva motxilla de trail running molt millor. No ens referim al pes de la motxilla de trail running –aspecte que tractarem unes línies més a baix-, sinó que parlem dels materials que carregues en ella. No obstant això ergonomia, ajust, lleugeresa i transpirabilitat conformen els quatre aspectes cabdals a valorar a l'hora de comprar la teva motxilla de trail running.


En primer lloc és fonamental que la teva motxilla de trail running s'adapti a la teva morfologia. Si no és així, per molt que la resta de prestacions compleixin amb les teves exigències busca una motxilla de trail running que s'ajusti a la teva esquena a la perfecció.


Les motxilles de trail running han de desplaçar-se amb tu amb qualsevol moviment, ja que una bona ergonomia de la teva motxilla de trail running et facilitarà la mobilitat alhora que, de no ser així, pot arribar a provocar-te rascades pel moviment. Quan trobis la teva motxilla de trail running prova-la i ajusta-la amb i són pes, fins i tot trota; ja que l'adaptació de les motxilles de trail running no és la mateixa en moviment que en estàtic.


Un altre aspecte important és la lleugeresa de la motxilla de trail running. Com dèiem anteriorment és molt important que la teva motxilla de trail running sigui molt còmoda i, alhora, el més lleugera possible per arrossegar el menor pes possible durant les teves aventures.


La transpirabilitat de les motxilles de trail running és una altra característica primordial per gaudir evitant malestar, rascades i fins i tot nafres. La transpirabilitat en les motxilles de trail running permet l'evacuació de la suor gràcies als materials i a la tècnica de fabricació.


De la mateixa manera que les motxilles de trail running incorporen la malla elastic power mesh per aconseguir que la motxilla de trail running s'adapti al nostre cos en condicions de màxima exigència de mobilitat, equilibri i estabilitat, les motxilles de trail running també incorporen la tecnologia 3D air mesh, un material que genera molta transpirabilitat aconseguint un assecat ràpid per augmentar el nostre confort; i, per tant, el nostre rendiment.


En Vèrtic comptem amb un ampli catàleg de motxilles de trail running perquè trobis el model perfecte per gaudir dels teus entrenaments i competicions. Visita'ns i troba-la!


Sistema d'hidratació i compartiments en les motxilles de trail running

El sistema d'hidratació i els compartiments de la teva motxilla de trail running són altres dues característiques importants per decantar-te cap a una o una altra, ja que dins dels sistemes d'hidratació en les motxilles de trail running podem diferenciar dos tipus: borses d'hidratació (camelbaks) en el compartiment central de la motxilla de trail running o els bidons flexibles (soft-flask) situats en els diferents compartiments.


Els camelbaks van incorporats en el compartiment central de la teva motxilla de trail running i permeten carregar una gran quantitat d'aigua; no obstant això, per emplenar-la estàs obligat a parar la marxa i estàs condicionat a un sol líquid.


Els soft-flask, per la seva banda, et permeten portar menys quantitat d'aigua en la motxilla trail running. Ara bé; concedeixen llicència per emplenar, per exemple, un bidó amb aigua i un altre amb sals i hidrats. Una altra dels seus avantatges és que per emplenar els soft-flask no és necessari que et llevis de l'esquena la motxilla de trail running ja que guardats.


Els compartiments de la motxilla de trail running en els quals pots situar els soft-flask, a més, també són òptims per emmagatzemar altres elements com a gels, barretes o altres productes d'alimentació.


Una altra necessitat de les motxilles de trail running és la incorporació d'elements reflectors, així com la possibilitat que incorporin un compartiment per transportar els bastons.


La teva motxilla de trail running ideal en funció de les teves necessitats

Per decidir què tipus de motxilla de trail running s'adapta millor a les nostres necessitats necessitem posar sobre la taula una sèrie de condicionants. Alguns dels quals ens ajudaran a encertar amb la nostra són la distància que recorrem o el material obligatori que necessitem portar amb nosaltres si disputem proves.


Per a la disputa de proves tipus ultra trail, des de Vèrtic recomanem l'ús de motxilles de trail running amb una capacitat al voltant dels 12 litres, ja que ens permeten transportar avituallamient, roba de recanvi i tot allò que necessitem.


Per la seva banda, per a proves com a maratons, mitges maratons o verticals recomanem l'ús d'aquelles que comptin amb capacitat d'entre cinc litres o inferiors. Fins i tot, segons la distància, podem prescindir de la motxilla de trail running emprant una ronyonera.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face