Talla
Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Motxilles

Les motxilles per alpinisme acostumen a ser molt minimalistes per evitar punts febles en els materials i oferir menor possibilitat d'enganxades. Les seves estructures tubulars i allargades permetran una major llibertat de moviments a l'escalador. Ja tens la teva? La selecció que trobaràs a vèrtic l'hem fet pensant en les teves necessitats.

Motxilla alpinisme

Com triar una motxilla per a alpinisme? Els grans fabricants del món outdoor ofereix una àmplia gamma de models; grans col·leccions adaptades a cadascuna de les aventures que podem afrontar a l'hora d'ascendir muntanyes.

Ara bé, per encertar amb el model adequat cal tenir molt clares quins són les nostres preferències, necessitats i preferències. I és que, una vegada començada l'aventura, no hi ha volta enrere. La pot haver-hi, però no és el nostre objectiu.

La missió no és una altra que moure'ns amb seguretat, autonomia i la màxima llibertat de moviments possible per la muntanya, portant amb nosaltres tot el material d'alpinisme necessari així com roba, calçat, aliments o beguda. Per aquesta raó, la motxilla per a alpinisme ha de ser minuciosament escollida a partir d'una sèrie de condicions.

Grandària, capacitat, pes, ergonomia, ventilació, comoditat, impermeabilidadhidrorepelencia, sexe, disseny o preu són condicions a tenir en compte durant la presa de decisió. Per a això, tingues en compte les teves preferències, necessitats i preferències. Així i tot, si tens qualsevol dubte, no dubtis a consultar amb els especialistes de Vertic. Estaran encantats de guiar-te per encertar amb el model òptim!

La grandària és la primera condició que cal posar sobre la taula. Evidentment, no necessitarem la mateixa quantitat de material per a una travessia d'una setmana que en una d'un mes, per exemple. Per això, la durada de l'activitat marcarà la grandària necessària.

I, estretament lligat a la grandària, trobem la capacitat. Aquesta es mesura per litres; i, quants més litres, més gran. En aquest sentit, els fabricants ofereixen una amplísima varietat de litrajes que s'adapten a cadascuna de les situacions, necessitats o exigències.

Des de Vertic, per a sortides curtes, recomanem l'ús d'un litraje mínim de 40 litres. Probablement, a l'estiu, pot sobrar-nos espai. No obstant això, per a aquest tipus d'activitat necessitem portar amb nosaltres bastant material: piolets, grampons, entenimentades… i així amb un bona llista que mai pot faltar.

Si es practica activitat amb la necessitat de portar un altre tipus de material com a sacs de dormir o tenda de campanya, ja necessitarem grandàries més grans. Podríem usar també litrajes que oscil·lin els 45 litres, sempre que portem amb nosaltres única i exclusivament el mínim del mínim.

La lleugeresa està directament lligada amb el pes, i és una de les prestacions més preuades al món outdoor. Ara bé, cal tenir en compte que un bon producte mai redueix pes sacrificant embuatats, reforços, reduint les dimensions de les estructures de suport tant en la cintura com en l'esquena, així com usant materials durant el procés de fabricació que presentin poca resistència a l'abrasió o escassa hidrorepelencia/*impermeabilidad.

Els tirants han de ser amplis i estar embuatats; d'aquesta manera, i en estar en contacte amb el cos, redueixen el risc de rozaduras o compressions.

En cas contrari, poden arribar a comprimir-se venes, artèries i nervis; implicant, d'aquesta manera, possibles formiguejos, inflors de mans o sensacions de fred per dificultats en el reg sanguini arterial, pressió sobre els nervis o estrenyiment de les venes.

El mateix succeeix amb el cinturó. En subjectar-se sobre els ossos del maluc per descarregar pes, ha de ser ampli i mullido. D'aquesta manera, alliberem les nostres espatlles.

Una motxilla d'alpinisme tampoc ha d'escassejar en portamateriales per portar a mà mosquetons, cintes expres...

Ara bé. En primer lloc, és recomanable que muntin cintes en l'exterior per emmagatzemar els piolets. Alhora, alguns models incorporen borses per emmagatzemar els grampons. Si no és així, que no faltin ancoratges per al seu transport. I és que, amb l'ús, es mullen i poden xopar la resta de material que portem a l'interior.

Com succeeix amb la roba o amb el calçat, l'elecció de la motxilla per a alpinisme també ha d'anar subjecta a la talla. Les dimensions d'un mateix model poden variar segons la talla.

Alhora, l'anatomia de dones i homes és diferent. Per això, al mercat existeixen models específics per a cada sexe amb modificacions en aspectes com l'altura, la posició de les muscleres o l'ample del cinturó dels malucs per assegurar un major confort.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face