Talla
Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Mitjons running

Tendim a pensar que qualsevol ens servirà, però la importància dels mitjons de running, de la mateixa manera que en altres activitats, és primordial. Allunyen al nostre enemic, les butllofes; eliminen la suor que estova i debilita la pell. No ho oblidis, són els encarregats de protegir els teus peus. Canvia el xip.

Mitjons running

Cada temporada renovem l'equip de running. Busquem al mercat unes sabatilles millors que les que usem amb la finalitat de minimitzar el risc de lesions i ens permetin millorar el nostre rendiment. Al costat de les sabatilles ens fem amb noves samarretes tècniques, noves malles, però… què passa amb els mitjons de running?

Un bon calçat resulta primordial i és l'element principal de l'armari de qualsevol runner, però has de saber que també existeixen mitjons dirigits única i exclusivament a la pràctica del running. I, en Vèrtic, trobaràs una àmplia col·lecció per a dona i per a home.

Resulten són imprescindibles per a la cura dels nostres peus. Existeixen de molts tipus i dissenys.… Habitualment passem per alt l'ús d'ells creient que ens serveixen uns qualsevol. No obstant això, la realitat és que la seva utilització té la mateixa o fins i tot major importància que el d'unes bones sabatilles.

Són la primera capa, el primer element extern que està en contacte amb la nostra pell. Per tant, la primera funció és la d'oferir protecció als nostres peus. En Vèrtic ho sabem, per això tenim una gran varietat per a home i per a dona.

Però no solament això, ja que són un preventiu davant lesions, alhora que el seu disseny està pensat per tenir en compte aspectes com la humitat, la temperatura corporal, la circulació sanguínia, la pressió, el frec, les butllofes o les nafres. Consulta tot el que necessitis amb els nostres especialistes per trobar els mitjons de running per a dona o per a home idonis per a tu.

La fabricació dels mateixos està ideada tenint en compte factors com la transpiració, la inexistència de costures o la presència de costures planes a la zona dels dits. En Vèrtic, assessorat pels nostres especialistes, trobaràs els mitjons per running que millor s'ajusten a les teves necessitats i exigències. Volem que gaudis mentre corres, per això en la nostra col·lecció comptem amb els mitjons de running per a dona i per a home més tècnics del mercat.

Teixit sintètic per als nostres mitjons de running

Anys enrere l'ús de mitjons de cotó era considerat l'òptim per córrer, però l'evolució tecnològica durant els últims temps ha generat l'aparició al mercat de mitjons de running per a dona i per a home fabricats amb teixit sintètic. El teixit de cotó absorbeix la humitat amb facilitat, alguna cosa que afavoreix l'aparició de rascades, butllofes o fongs, a més de perdre fàcilment la seva forma amb l'ús.

Solen estar fabricats amb materials sintètics com nylon, polièster, polipropilè, derivats de polièster o elastan, materials que afavoreixen la transpiració i eviten que els nostres peus es xopin de suor, alguna cosa que genera l'aparició de rascades o nafres.

Mitjons per running sense costures o amb costures planes

Un altre aspecte a tenir en compte amb els mitjons per running són les costures. Busca models fabricats sense costures o, com a mínim, amb costures planes. Això t'ajudarà a minimitzar el risc de rascades o butllofes en els teus peus; de fet, habitualment també són coneguts com a mitjons antibullofes.

Una altra virtut que els caracteritzen, és la incorporació d'un reforç d'amortiment en els punts on es fricciona més el peu en contacte amb el calçat com la planta i els laterals.

Els mitjons per running, a més de caracteritzar-se pel reforç d'amortiment en certs punts, estan dissenyats per produir una sensació atapeïda al voltant de la part mitjana del peu i el taló, alhora que han de deixar espai entre els dits.

Mitjons alts per running


La funció que tenen és la de produir una compressió sobre els músculs i vies sanguínies que afavoreixen una bona tornada del fluxe venós durant l'exercici, així com un augment del rendiment muscular. Els mitjons alts per running, alhora, afavoreixen la recuperació i mantenen els músculs en la postura correcta per a un rendiment òptim.

A més d'aconseguir un rendiment òptim, aconsegueixen una reducció i retard de la fatiga evitant, així, l'aparició d'enrampades.

Malgrat que no són un element imprescindible per a qualsevol corredor, des de Vèrtic recomanem l'ús de mitjons alts per running. La seva funció és la mateixa que la de les mànigues compresores per a cames.

La tecnologia compressiva dels mitjons alts per running aporta una correcció postural que elimina gran part de les vibracions del muscle, la qual cosa es tradueix en un esforç òptim ja que el muscle està concentrat i en la posició correcta per a un rendiment màxim. L'ús de mitjons alts per running frena el fenomen de cames pesades i redueix considerablement les enrampades.

Mitjons de running per a dona

Assessorat per especialistes, en Vèrtic trobaràs els mitjons de running per a dona que millor s'adapten a les teves necessitats. Mitjons curts, mitjons alts per running, el disseny… nostre àmplia col·lecció de mitjons per running et permetrà valorar entre gran ventall de possibilitats per a tu.

Mitjons de running per a home

Si el que cerques són uns mitjons de running per a home, Vèrtic és el teu lloc. En les nostres tendes trobaràs una àmplia varietat de models per a home: canya baixa, canya mitjana, canya alta, compressor… Acosta't a una de les nostres tendes i, assessorat pels nostres especialistes, dóna en el clau amb els idonis per a tu.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face