Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Material Trekking

vèrtic venem material de trekking des de fa més de 20 anys, però a més nosaltres hem recorregut alguns dels trekkings més bells del món. Per aquesta raó, creiem poder assessorar-te bé en l'elecció del teu material. Uneix-te a la nostra comunitat i participa.

Material de trekking

L'equip Vertic ha recorregut algun dels trekking més bells del món. És una de les nostres passions, per la qual cosa amb la nostra experiència en el terreny considerem que els nostres especialistes estan totalment preparats per assessorar-te en l'elecció tant de material de trekking com d'accessoris per trekking que millor s'adapti als teus propers reptes a la muntanya.

La nostra col·lecció de material per trekking la dividim en tres grans blocs: calçat, roba i accessoris. Tant en les nostres tendes físiques com en la nostra tenda online pots explorar el nostre extens catàleg amb tot allò necessari per gaudir d'experiències úniques a la muntanya.

Calçat

Dins del material de trekking el calçat es converteix en un element indispensable. En funció de l'activitat haurem de triar entre botes, sabatilles o sandàlies. No obstant això, propietats com el tipus de sola, la impermeabilitat o no del calçat, la transpirabilitat, la resistència i la lleugeresa s'han de posar sobre la taula per, en funció de les condicions climatològiques i del terreny, encertar amb l'elecció del calçat més oportú.

I és que, una mala elecció del calçat, pot llançar per la broda tot el treball previ de l'inici de l'aventura. Per això, els especialistes de Vertic et guiaran cap a l'elecció del calçat òptim en funció de les teves necessitats.

Roba

Les peces de roba són un altre tipus de material per trekking bàsic abans i durant el desenvolupament de l'activitat. En les tendes Vertic pots trobar roba tèrmica, jaquetes impermeables, folres polars, pantalons curts, pantalons llargs i accessoris de trekking com a roba interior, mitjons, capells o guants.

Dins de les jaquetes impermeables trobem desenes de models de diferents marques, amb prestacions que varien en funció de les necessitats. Entre altres variables, una primera decisió és la priorització de lleugeresa o resistència davant elements que puguem trobar pel camí.

Les jaquetes de plomes, per la seva banda, són un material de trekking que malgrat no brindar protecció davant l'aigua sí ho fa davant un element que pot convertir-se en el nostre pitjor enemic a la muntanya: el fred. Recorda, no obstant això, que des de Vertic tampoc recomanem el seu ús en terrenys amb un alt índex d'humitat, ja que les plomes triguen molt a assecar-se i perden les seves propietats en endurir-se.

És fonamental encertar amb l'elecció de la roba en funció de les característiques del terreny com de les seves condicions climatològiques, ja que donar començament a una aventura en una zona de pluges constants sense peces que incorporin membranes impermeables pot ser catastròfic.

Per la seva banda, les jaquetes insulades proporcionen regulació tèrmica i transpirabilitat gràcies a l'aïllament tèrmic de fibra sintètica. A més, aquestes sí evaquen la humitat de millor manera que les jaquetes de plomes.

Has vist la nostra col·lecció de pantalons? Aquesta peça és un accessori per trekking fonamental. El nostre catàleg ho conformen desenes de models diferents: curts, llargs, desmuntables, càrrec… i cadascun d'ells s'adapta a unes certes condicions climatològiques.

A l'hora de triar uns bons pantalons, no obstant això, cal tenir present dues coses: que estiguin fabricats amb fibres sintètiques –són d'assecat ràpid- i que incorporin zones de frec reforçades per brindar protecció davant possibles abrasions, esquinçaments o perforacions amb elements que ens trobem pel camí com la vegetació o les roques.

Per això, comptem amb una extensa col·lecció de peces formada per les millors marques outdoor perquè encertis tant amb l'elecció de material de trekking com en la d'accessoris per trekking.

Material per trekking

Dins del material de trekking reunim tots aquells accessoris per trekking que tenen com a funció aplanar-nos el camí d'una manera o una altra. Així tendes de campanya, sacs de dormir, bastons, motxilles, frontals, ulleres i una infinitat d'accessoris de trekking conformen el nostre ampli catàleg de productes necessaris a l'hora d'iniciar una aventura.

Les tendes de campanya són un material per trekking indispensable quan es fa nit a la muntanya. Al mercat existeixen models per a tot tipus de condicions, per la qual cosa abans de prendre la decisió de compra cal tenir present l'ús que se li donarà.

L'espai interior necessari, el seu pes, les condicions climatològiques del terreny, la seva resistència a l'aigua, l'estructura o la forma de muntatge són alguns condicionants a tenir en compte per prendre la decisió.

El sac de dormir és un altre dels accessoris per trekking que no poden faltar en la motxilla quan es passaran una o més nits a la muntanya. Cal recordar que un sac de dormir escalfa gràcies als envans tèrmics; és a dir, el grossor tant dels sacs de dormir de ploma com dels sacs de dormir de fibra. Com més gruixut més escalfa, ja que dins compta amb farcit que reté aire calent. Per tant, com més grossor més aire calent i major aïllament de l'exterior.

Farciment de fibra o ploma, transpirabilitat, repelencia a l'aigua i el seu rang de temperatures seran factors a valorar a l'hora d'encertar amb el procés de compra del material per trekking com el sac de dormir.

Un altre accessori de trekking indispensable abans d'iniciar una aventura és la motxilla. El calçat, la roba i la resta d'accessoris de trekking brinden autonomia i seguretat per moure's per la muntanya. No obstant això, es necessita un material per poder emmagatzemar i transportar tot el que portem.

La motxilla és el complement ideal. Ara bé, igual que no la resta de productes existeixen diferents tipus de motxilles que ofereixen prestacions diverses. Així capacitat, grandària, pes, sexe, aspectes tècnics com l'existència o no de butxaques externes s'han de valorar i comparar per no errar amb la decisió.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face