Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Material Trail Running

Amb el material de trail running optimitzaràs tant les teves sortides a la muntanya com els teus entrenaments, ja que són el resultat de combinar les darreres tecnologies amb els dissenys més innovadors específicament per aquesta activitat. No dubtis i vine a veure les darreres novetats a les nostres tendes i pàgina web.

Material trail running

El material trail running per a muntanya és gairebé tan important com la roba o les sabatilles. Una bona motxilla, bastons, frontals, pulsómetres o ronyoneres, entre molts altres accessoris running, conformen l'equipament òptim per gaudir d'una activitat esportiva en auge.

I és que, durant els últims anys, la pràctica d'aquesta modalitat esportiva ha crescut com l'escuma i és una de les més populars. Primer pels beneficis que aporta a nivell de salut, i segon per les facilitats a l'hora de practicar-la.

No és una activitat que requereixi molta tècnica, per la qual cosa la majoria de la gent té la capacitat de córrer. L'horari és completament lliure, i cada runner surt a estirar les cames: abans d'anar a treballar, en arribar, el cap de setmana… a més, tampoc es necessiten instal·lacions específiques. Una bona sendera prou per córrer i acumular quilòmetres d'esforç. Finalment, es pot practicar en grup o de manera individual.

Ara bé, és cert que no tothom té accés de manera ràpida a la muntanya. A més, la quantitat de material trail running de muntanya requerit és una mica més dilatat que el material running urbà.

El material trail running per a muntanya que es necessita per córrer per la muntanya ha d'adequar el running al mitjà natural, però sobretot ha de vetllar per garantir la seguretat en un mitjà canviant, inestable i en certes episodis hostil.

Per això, en Vertic comptem amb un ampli catàleg de material trail running de muntanya perquè, a més de gaudir corrent per la muntanya, portis encimbella tots aquells accessoris trail running que puguis necessitar en tot tipus de situacions.

A més, amb l'ajuda i l'assessorament dels especialistes de Vertic donaràs amb la tecla amb tot allò que necessites.

Motxilles per trail running

Les motxilles són un material de running indispensable, que abans o després necessitaràs per progressar. La durada de les teves sortides, les condicions ambientals o el desnivell t'obligaran a portar amb tu una sèrie d'accessoris running com paravents, frontal, aigua o menjar, entre uns altres.

El més important és que, abans d'adquirir una motxilla per trail running, tinguis en compte aspectes com la capacitat, la comoditat, el seu ajust, l'ergonomia, el seu sistema d'hidratació o la presència de compartiments per transportar amb tu tot el necessari.

Bastons de trail running

Els bastons de trail running són un element que t'ajudaran a progressar quan les forces o les condicions del terreny ho exigeixin. No obstant això la teva soltesa o la distància a recórrer també són variables a tenir en compte.

Els bastons per trail running ajuden tant en l'ascens com el descens. Durant les pujades proporcionen impuls, i durant la baixada són un punt més de suport que ens permeten descarregar tota la càrrega que suportem.

A més, els bastons són un material de trail running per a muntanya que, amb el seu ús, podem descarregar pes sobre els nostres braços; alhora que minimitza el risc de sofrir lesions al tren inferior mentre exercitem el nostre tren superior –sobretot braços i espatlles-, que són els que s'encarreguen de propulsar els bastons.

Frontals per trail running

Els frontals són un material de running per a muntanya que ens ofereix llum quan la visibilitat es redueix a la muntanya, especialment quan cau la nit. El feix lluminós, en aquestes ocasions, il·lumina el camí per seguir progressant.

A aquest material per trail running hem d'exigir-li fiabilitat, autonomia, potència i comoditat, entre altres coses. Has vist el nostre catàleg? Fes-li un cop d'ull!

Rellotges GPS o pulsómetres para trail running

Els rellotges GPS o pulsómetres són un material per trail running ens ofereixen informació de les nostres progressions, amb paràmetres en temps real perquè després puguin ser processats i analitzats.

Els rellotges GPS o pulsómetres són un material de running indispensable per progressar durant els entrenaments o les carreres.

Les ulleres, les ronyoneres o les borses d'hidratació són altres materials de trail running per a muntanya que mai poden faltar en la motxilla a l'hora de sortir a córrer.

La muntanya és imprevisible, i les condicions poden canviar a una velocitat molt ràpida. Per això, aconsellem carregar en la motxilla amb tot aquell material per trail running que puguem necessitar.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face