Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Material d´escalada

El material d'escalada ha viscut grans canvis durant el darrer segle, moltes vegades guiat pels grans escaladors de totes les èpoques. Els fabricants de material d'escalada, amb més intensitat a partir dels 80, han tingut també un paper transcendental en el disseny de nous materials que ens fessin la vida més segura.

ESCALADA ESPORTIVA 

Vivim al país de l'escalada esportiva. Tenim el clima, la roca i campions mundials. Només ens queda demanar dues coses més, que declarin l'escalada esportiva disciplina olímpica i que els fabricants de material d'escalada continuïn amb la seva tasca. Nosaltres, a vèrtic, seguirem assessoran-te.
Veure tot

ESCALADA CLÀSSICA 

L’escalada clàssica és sens dubte escalada en estat pur. Progressar asseurant-te a la paret amb anclatges de posar i treure, o anclatges naturals, té un sabor especial. L’ús de material en escalada clàssica requereix un coneixement més ampli que en escalada esportiva. Utilitza adequadament els dispositius d’autoprotecció i les maniobres amb cordes. Converteix-te en un expert en nusos.
Veure tot

ESCALADA ALPINA 

Per a la pràctica de l'escalada alpina es necessiten coneixements de totes les disciplines. L'equipament és, literalment, tot el que et puguis imaginar, ja que són diverses les disciplines esportives que es practiquen.... Pots trobar-te una secció de roca per superar en lliure, però amb trams d'artificial i segurament també es barrejaran l'escalada en gel amb seccions d'escalada mixta. Així que prepara't per endinsar-te en l'escalada alpina de la mà de vèrtic.
Veure tot

VIAS FERRATA 

Veure tot

Material d'escalada

L'escalada és la pràctica esportiva que consisteix a pujar o recórrer parets per la seva verticalitat, usant mitjans d'assegurament recuperables en gairebé la seva totalitat i la possibilitat d'utilitzar -en la seva progressió- mitjans artificials. En Vèrtic comptem amb un ampli catàleg de material necessari per a això amb el qual podràs gaudir com mai d'aquesta activitat. A més, comptem amb material d'escalada d'ocasió i amb constants ofertes de material d'escalada.

El material d'escalada ha sofert un gran progrés durant l'últim segle gràcies a l'intercanvi d'informació entre els fabricants i els esportistes -especialment des de la dècada dels 80-. El resultat? L'aparició constant de nou material d'escalada amb l'objectiu de fer cada vegada més segur aquest esport.

En les nostres tendes tenim el material necessari perquè no et falti res una vegada en marxa. Practiquis escalada esportiva, clàssica o escalada alpina, en Vèrtic trobaràs el material necessari d'escalada i constants ofertes en material d'escalada: arnesos d'escalada, cascos d'escalada, mosquetons, cordes d'escalada, cintes express, asseguradors d'escalada, bloqueadors, friends, fisurers, pitons d'escalada, ganxos, piolet, grampons o cargols de gel formen part del ventall de material d'escalada que disposem per et ho passis en gran grimpant per les parets.

Arnesos

Els arnesos són el material d'escalada que fa de nexe entre el nostre cos i els mecanismes de seguretat, per la qual cosa resulta transcendental triar correctament el model que s'ajusti a les nostres necessitats. Els arnesos, a més, formen part del material bàsic per a l'escalada.

Cascos

Practicar aquesta disciplina comporta de manera axiomàtica assumir certs riscos. Forma part d'aquest esport, per la qual cosa és essencial l'ús d'aquest material d'escalada per qüestions de seguretat. Les ferides en el cap són poc comuns, però poden ser catastròfiques; així que l'ús d'aquest material d'escalada es converteix en un material bàsic.

Mosquetons d'escalada

Els mosquetons són el material d'escalada sobre el qual diposites la teva integritat física o la d'una altra persona. La millor garantia per evitar sorpreses és l'ús apropiat de material d'escalada, per la qual cosa reemplaça els teus mosquetons si han sofert una caiguda des d'una altura considerable, si el seu tancament no funciona correctament o si observes un desgast per fricció de la corda. Els mosquetons són un material necessari!

Asseguradors

Els asseguradors són el material d'escalada responsable de frenar-nos si sofrim una caiguda. Hi ha diferents tipus d'asseguradors, així que en Vèrtic podràs trobar asseguradors automàtics o dinàmics en funció de les teves necessitats.

Peus de gat

Uns bons peus de gat en els peus són essencials per gaudir d'aquesta activitat. Aquest material d'escalada és usat tant pels escaladors més experimentats com per aquells que comencen a grimpar les primeres parets. Són un calçat flexible, lleuger i que proporciona una gran adherència.

Crash pad

Aquest material d'escalada és l'element bàsic de protecció de l'escalador de bloc. D'ell depèn -en moltes ocasions- la integritat física de l'escalador, per la qual cosa el nostre personal especialitzat et recomanarà el que més s'adapti a les teves necessitats.

Altres materials d'escalada

En les nostres tendes trobaràs una infinitat de material necessari per a escalada a més dels ja esmentats: cordes, cintes express, bloqueadors, friends, fisurers, pitons, ganxos, piolets, grampons, cargols de gel… deixa't assessorar pels nostres especialistes!

Material d'escalada d'ocasió

Assessorat a tot moment per especialistes, en Vèrtic trobaràs les millors ofertes de material d'escalada. Comptem amb material d'escalada d'ocasió que s'ajusti a la teva butxaca, perquè gaudis d'un dels teus esports favorits.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face