Talla
Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura Dimarts a Disabte:11:00-13:30 i 17:00-20:00. Diiluns de 17:00 a 20:00

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Manyoples

A vèrtic volem veure't tornar sencer. Si et planteges una expedició, no t'oblidis de les teves mans i fes servir manyoples. Segur que en disparar la foto et molestaran, però fins a arribar al cim, les teves manyoples mantindran els teus dits al seu lloc.

Manyoples

Quan les condicions són de fred extrem i necessites més que mai protegir les teves mans contra les inclemències del temps, les manyoples són les peces que mai pots oblidar. Aquests guants aporten una gran protecció tèrmica i són perfectes per a condicions de fred extrem, per a expedicions o per a activitats de molt de fred en alta muntanya.

Com ens protegeixen del fred les manyoples?

La protecció tèrmica que ens ofereixen les manyoples en condicions de fred extrem resideix en l'aïllant tèrmic que incorporen aquestes peces. Aquesta capa de farciment aïllant pot estar confeccionada tant amb materials sintètics com amb la combinació d'aquests amb materials naturals com la ploma.

Manyoples amb farciment tèrmic de fibra

La utilització de fibres sintètiques en els farciments tèrmics dels guants amb manyoples ens aportarà un excel·lent aïllant tèrmic en condicions de fred. Un altre aspecte que fa interessant la incorporació d'aquestes fibres és que conservaran les seves propietats en condicions d'humitat o en contacte amb la suor, una característica a tenir en compte en activitats intenses com l'esquí de muntanya.

Quant als materials sintètics que ens podem trobar en els aïllants de les manyoples destaca sens dubte el Primaloft, la més comuna i que ens ofereix un aïllament tèrmic d'alt rendiment, encara que també podem trobar-nos amb altres variants com, per exemple, la fibra aïllant Thinsulate.

Aïllants que combinen la ploma i la fibra

La combinació entre materials sintètics i la ploma és una altra de les variants que ens podem trobar en els farciments tèrmics dels guants de manyopla. En aquests casos els panells amb fibra sintètica se situen en els palmells de les mans i en el folro interior de les manyoples, aconseguint que les mans vagin sempre protegides del fred encara que aquestes es mullin per efecte de la suor.

Un altre dels motius per a incorporar la fibra en aquestes zones de la maynopla és que la ploma només aïlla si s'expandeix, una cosa gairebé impossible en el palmell de la mà, ja que sempre portem un bastó, el piolet o el jumar; d'aquí una altra raó per a incloure la fibra en aquestes zones. Això es combina amb el gran poder tèrmic de la ploma de més alta qualitat, que ens garantirà una calidesa més que necessària en situacions de fred extrem en alta muntanya.

La presència de membranes en les manyoples

Les manyoples són unes peces dissenyades per al seu ús en condicions climatològiques molt adverses i és per això que serà habitual trobar-nos amb la presència de membranes impermeables o paravents. La més comuna és la membrana Gore-Tex que, amb variants com el Gore-Tex Pro Shell, ens oferirà una gran resistència i durabilitat al mateix temps que conserva la impermeabilitat i transpiració habituals de les peces Gore-Tex.

En manyoples pensades per a expedicions en altitud és habitual trobar models que incorpora una membrana paravent de WindStopper, en lloc d'una membrana impermeable de Gore-Tex. D'aquesta manera es preval la transpirabilitat i la protecció enfront del vent en unes circumstàncies en les quals la humitat és pràcticament inexistent.

Altres detalls interessants de les manyoples

Els guants de manyopla són unes peces molt interessants també pels detalls que incorporen en el seu disseny, que els fan més complets encara. Un dels més habituals són els cordons d'ajust superior, que ens mantindran els guants perfectament ajustats; i els cordons anti-pèrdua, un detall que evitarà que ens quedem sense aquestes peces quan més les necessitem.

També trobarem manyoples que compten amb un teixit més suau en la zona del tors dels dits polzes, per a poder netejar i assecar les ulleres de torb o poder netejar-nos el nas sense gratar. Un altre detall habitual són els cèrcols de cinta que trobem en algunes manyoples, per a poder penjar-les en l'arnès sense que s'omplin de neu i elements reflectors per a la nit.

En les manyoples és habitual trobar-nos amb detalls que ens aportin també un extra de resistència. Un dels més comuns és la incorporació de panells de pell reforçada en la zona de les palmes com la Pittards, especialment resistent a l'abrasió i que no es torna rígida amb el fred.

Consulta la nostra gamma de manyoples de dona

La protecció de les mans en les activitats de muntanya és fonamental i és per això que en Vèrtic comptem amb una àmplia col·lecció de manyoples per a dona. En ella podràs trobar tot el que cerques, ja sigui unes manyoples per a esquí com unes manyoples més tèrmiques que et protegeixin les mans en expedicions o activitats en alta muntanya.

Troba també les millors manyoples per a nen

Els més petits també tenen el seu espai entre els nostres productes, així que si vols comprar manyoples de nen no ho dubtis i entra en la nostra col·lecció. Aquests productes compten amb un disseny molt semblant als models d'adult i garantiran als més petits una protecció tèrmica fonamental en situacions de fred molt intens.
 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face