Talla
Filtres
Borrar filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Jaquetes de Muntanya

Les jaquetes de muntanya evolucionen any rere any. El seu pes, la seva resistència o la seva capacitat de transpiració, són factors que has de considerar a l'hora d'escollir la teva. Entra a l'apartat de l'activitat que practiques i dóna un cop d'ull a les jaquetes recomanades.

Jaquetes de muntanya

Les jaquetes de muntanya són una peça fonamental en la vestimenta de qualsevol amant dels esports outdoor ja que ens proporcionaran aquelles prestacions que necessitem per a poder aconseguir les nostres metes. Calidesa, resistència, transpirabilitat, impermeabilitat,… el ventall de possibilitats que ens ofereixen aquestes peces és interminable i serà fonamental per a guanyar la batalla contra els elements quan estiguem a la muntanya.

Jaquetes de muntanya: De fibra o de ploma?

En el moment de comprar-les, és habitual trobar-se davant el dubte de si triar un model amb teixit de fibra o, per contra, de ploma. Les característiques de tots dos teixits són diferents i seran més o menys adequades en funció de les prestacions que necessitis d'elles.

Les qualitats de les jaquetes de fibra

Una dels principals avantatges de les jaquetes de fibra és que, al contrari que les seves homònimes de ploma, aquestes no perden propietats en mullar-se. D'aquesta manera, es converteixen en una opció molt interessants per al seu ús en ambients amb un alt índex d'humitat, amb molta probabilitat de precipitacions o en activitats en les quals suem molt.

A l'hora de triar una jaqueta de fibra, també hem de tenir en compte quin és el gramatge de la fibra. La importància d'aquest aspecte és doble: d'una banda, determina la calidesa, ja que com més gran sigui la densitat del teixit de fibra, major serà la capacitat d'aïllament tèrmic que ens oferirà.

D'altra banda, el gramatge de les fibres també determinarà el pes dels abrics de muntanya, ja que com més gran sigui major serà també el pes d'aquest. La importància d'aquest aspecte ve determinada per la competència que mantenen amb els seus homònims de ploma, la lleugeresa de la qual és un aspecte que la fibra encara no ha aconseguit superar.

Calidesa i compressibilitat, virtuts de la ploma

Un dels principals arguments per a triar una jaqueta de ploma és que aquestes ens ofereixen una major calidesa que les seves homònimes de fibra. De fet, la calidesa que ens ofereix la ploma no ha estat superada per cap altra fibra sintètica del mercat.

Un altre aspecte destacat a l'hora de triar una jaqueta de ploma és la seva capacitat per a expandir-se després d'haver estat comprimida. Per a mesurar-ho es calcula el volum que ocupa una unça de la ploma en qüestió i el resultat es mesura en cuins. La capacitat de cuins de la ploma no ha estat superada encara per cap altra fibra, així que les jaquetes o caçadores de muntanya de plomes sempre seran més calentes, més lleugeres i amb menys volum una vegada comprimits que aquelles fabricades amb qualsevol fibra sintètica.

La resposta a l'aigua i el tractament hidròfug

El principal desavantatge de la ploma és que si es mullen triguen molt a assecar-se i la ploma perd les seves propietats en endurir-se. Per a combatre aquesta limitació, s'ha desenvolupat el que es coneix com el tractament hidròfug de la ploma, una tecnologia basada en un tractament polimèric antimicrobià i antibacterià que aconsegueix que la ploma respongui millor en condicions d'humitat. D'aquesta manera, se li confereix una major hidrorepelència a les jaquetes de muntanya de plomes.

El softshell: una gran alternativa

Per a aquelles activitats en les quals les condicions de fred no siguin extremes les jaquetes de muntanya amb softshell són una opció més que interessant. Aquestes compten amb una construcció tricapa que ens ofereix unes òptimes prestacions en transpirabilitat, elasticitat i resistència, al mateix temps que ens proporciona una lleugera resistència a l'aigua.

Les jaquetes de muntanya amb softshell suposen una innovació en el camp del outdoor, especialment per la confecció de les seves tres capes. La seva capa exterior incorpora materials sintètics com el niló o el polièster i és la que li confereix a la jaqueta la seva elasticitat i protecció enfront de l'aigua.

La capa intermèdia està composta per una membrana paravents la funció de la qual és impedir que l'aire fred penetri a través d'ella i ens faci perdre la calor corporal que reté la capa interior. Ja finalment, la capa interior d'aquestes jaquetes per a muntanya és on resideix la capacitat tèrmica i, per tant, la que ens ajuda a conservar la nostra calor corporal mentre realitzem la nostra activitat.

No et perdis les nostres jaquetes de muntanya d'home

Equipa't amb les nostres millors jaquetes de muntanya d'home i aconsegueix amb elles totes les metes que et proposis. En la nostra col·lecció podràs trobar el model que més s'adapta a les teves necessitats entre un ampli catàleg que va des de la tecnicitat de les jaquetes d'alta muntanya a l'àmplia varietat de jaquetes impermeables de muntanya, passant per multitud d'exemplars de tots els tipus i teixits.

Per a aquells que busqueu jaquetes d'home per al senderisme o el trekking lleuger en condicions de fred intens, us recomanem que li feu un cop d'ull a la nostra col·lecció de ploma. Aquestes jaquetes de muntanya són especialment càlides i són molt recomanables sempre que no hi hagi molta probabilitat de precipitacions o es tracti d'una activitat en la qual suem molt.

Si el que cerques és la major de les tecnicitats i tens pensat realitzar una activitat tal com l'escalada alpina, l'alpinisme més exigent o expedició, tenim les jaquetes d'home que cerques. Endinsa't en la nostra col·lecció de terceres capes més tècniques, que incorporen membranes especialment reforçades com el Gore-Tex Pro i que compten amb una especial resistència en les zones de major abrasió.

Una àmplia varietat en jaquetes de muntanya de dona

A les tendes Vèrtic no tot són models per a home, també comptem amb una gran col·lecció de jaquetes de muntanya de dona per a totes aquelles muntanyenques que necessiten comptar amb la millor de les peces per a aconseguir les seves metes.

Per a aquelles que busqueu una jaqueta càlida que us protegeixi del fred us recomanem que feu un cop d'ull a la nostra col·lecció de jaquetes de ploma. Aquest tipus de jaquetes de muntanya per a dona són especialment càlides i són una de les millors opcions del mercat, sempre que no es tracti d'una activitat en la qual suem molt o hi hagi molt risc de precipitacions.

Una altra alternativa quant a les jaquetes de muntanya de dona són les fabricades amb fibra sintètica. Seran més o menys càlides en funció del seu gramatge, però sobretot ens resultaran tremendament funcionals ja que en contacte amb la suor o la humitat no perden propietats, al contrari que en els exemplars de plomes.

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face