Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Guants impermeables

Amb el fred a muntanya no es juga... Sabem com d’incomòde és col·locar un cargol en una cascada de gel i no tenir tacte pel fred. Per això, només t'oferim guants impermeables dels millors fabricants. Aprofita les condicions de compra dels nostres clients registrats.

guants-impermeables

Equipar-nos per als esports de muntanya més exigents requereix comptar també amb les millors prenguis per a les nostres mans. Els guants impermeables són un element bàsic a l'hora de practicar activitats de muntanya en les quals la protecció enfront dels elements serà una batalla que necessitem guanyar. La protecció enfront de l'aigua però també la seva capacitat tèrmica els converteixen en els nostres millors aliats.

Malgrat que la seva principal funció és la de protegir-nos dels elements, és important destacar també la llibertat de moviments a les mans que han de permetre'ns per a realitzar diferents maniobres sense necessitat de llevar-nos-els. Així, amb ells aconseguirem agarrar perfectament tant un piolet com uns bastons de trekking, una mobilitat bàsica per a tota activitat outdoor.

La protecció tèrmica en els guants impermeables

No tots ens ofereixen les mateixes prestacions i un dels aspectes que determinaran la teva elecció final és la capacitat tèrmica que ens ofereix cada model. En aquest sentit, podem distingir entre aquells més fins que ens ofereixen una lleugera protecció tèrmica en el seu interior i aquells dissenyats per a suportar temperatures mes severes, normalment més gruixuts i amb una major quantitat de farciment tèrmic en el seu interior.

És habitual trobar-se amb models que s'allunyen d'aquesta divisió tan binària i que incorporen farciments tèrmics desmuntables. Aquesta tipologia de guants impermeables consisteix en un model amb folro interior desmuntable que ens permet treure'l per a ventilar-ho, que s'assequi més ràpidament o simplement per a canviar-ho per un altre guant menys o més calent.

El farciment tèrmic dels guants impermeables

Els guants tèrmics i impermeables són una de les opcions més adequades per a totes aquelles activitats en les quals és fonamental mantenir la mà seca i calenta. Per això són unes peces molt recomanables per a activitats com l'esquí de muntanya, el freeride o l'escalada en gel, entre altres.

Entre les fibres sintètiques que s'utilitzen com a aïllant tèrmic podrem observar una gran varietat, una de les més habituals és el cèlebre Primaloft. Aquest teixit ens ofereix un aïllament tèrmic d'alt rendiment que el fa molt interessant. A més, compta amb un ampli ventall de variants: Primaloft One, Primaloft Silver i Primaloft Gold Eco, entre altres.

Un altre dels materials sintètics que ens podem trobar en els farciments dels guants tèrmics impermeables és el Polartec. Aquest teixit, que ens mantindrà les mans calentes, seques i confortables, el podrem trobar en variants com el Polartec Thermal Pro High Loft o el Polartec Thermal Pro Mid Loft.

També ens podem trobar amb altres farciments de fibra desenvolupats de forma pròpia per les diferents marques de guants impermeables de muntanya, tals com el Heatseeker. Aquest teixit sintètic, desenvolupat per The North Face, es caracteritza per oferir-nos una gran calidesa i confort en els moments en els quals estreny més el fred.

Cerques uns guants impermeables per a la neu?

Els peces són imprescindibles per a tots els amants de l'esquí i dels esports de neu, tant pels més amateurs com pels professionals d'estacions d'esquí, monitors o guies de muntanya.

Els guants impermeables per a la neu incorporen diversos detalls que els fan molt interessants per a la pràctica d'aquestes activitats. Pel fet que els cops i les caigudes seran habituals durant la seva pràctica, alguns d'aquests guants compten amb detalls més que interessants com els coixinets d'escuma EVA, que ens protegiran dels cops.

Un altre detall a tenir en compte són els reforços en les zones dels palmells de les mans, on trobarem guants impermeables que incorporen teixits de pell hidròfuga. Aquest reforç ens oferirà una major resistència en aquestes zones, d'especial desgast en aquest tipus d'activitats de muntanya.

Membranes presents en els guants impermeables

En la nostra col·lecció de guants impermeables podràs trobar una àmplia gamma de membranes diferents que els confereixen la seva protecció enfront de l'aigua. Entre elles destaca la popular membrana Gore-Tex, que podem trobar en variants com el Gore-Tex Pro. Aquesta membrana ens ofereix una gran resistència i durabilitat al mateix temps que conserva la impermeabilitat i transpiració habituals de les peces Gore-Tex.

En la nostra col·lecció de guants impermeables també podràs trobar-te models que incorporen la membrana Gore-Tex XCR (la nomenclatura de la qual prové de l'anglès Esteneu Confort Range) i que ens ofereix una major transpirabilidad que el Gore-Tex estàndard sumat a una alta resistència al trencament i a l'abrasió.

També és habitual trobar-nos amb marques que incorporen membranes de fabricació pròpia, com és el cas de Black Diamond amb la membrana BDry. Aquest teixit aporta la impermeabilitat necessària al guant al mateix temps que transpira i el manté protegit del vent.

Guants

Els guants de muntanya són un element bàsic a l'hora d'equipar-nos per als esports outdoor, en les quals la protecció davant els elements és una batalla que haurem de vèncer. Dins del mercat dels guants per a muntanya existeixen els polars, els paravents, els impermeables, les manyoples…

Com es pot veure, el ventall de possibilitats que podem trobar és molt ampli i idoni per encertar amb allò que es necessita.

A l'hora de comprar uns guants de muntanya és habitual dubtar entre quin cal escollir, ja que el mercat brinda una infinitat de possibilitats. Ara bé. Calidesa, protecció davant el vent o impermeabilitat són prestacions que no cal passar per alt.

Protegeix les teves mans. Impermeabilitat

Els guants impermeables són un element bàsic a l'hora de practicar activitats de muntanya en les quals és molt probable que hi hagi aigua o neu durant l'aventura. La protecció que ofereixen enfront de l'aigua i la seva capacitat tèrmica els converteixen en els millors aliats de les mans.

No obstant això, no tots els impermeables ofereixen les mateixes prestacions; i un dels aspectes a valorar abans de la compra és la capacitat tèrmica que ofereix cada model. Així, es pot distingir entre aquells més fins que brinden una lleugera protecció tèrmica en el seu interior i els guants impermeables completament tèrmics, més gruixuts i que compten amb un farciment tèrmic molt calent en el seu interior.

En el mercat dels guants de muntanya també existeixen guants impermeables que s'allunyen d'aquesta divisió tan binària, incorporant farciments tèrmics desmuntables. Aquests models compten amb folre interior desmuntable que permet extreure’l per a la seva ventilació quan sigui necessari, que s'assequi més ràpidament o, simplement, per substituir-lo per un altre -menys o més calent-.

Busques guants de muntanya per a la neu?

Per gaudir de l'esquí i altres activitats relacionades amb la neu els impermeables són una de les millors opcions del mercat, tant per les seves prestacions com pels detalls més que interessants que incorporen en el seu disseny.

Gràcies a la impermeabilitat, permeten entrar en contacte amb la neu i mantenir les mans seques al mateix temps que, aquells que incorporen un farciment tèrmic, les mantenen calentes. Aquest tipus de guants de muntanya també són molt interessants pels petits detalls que incorporen, com per exemple els coixinets d'escuma EVA que ajuden a protegir les mans de possibles impactes a conseqüència de cops i/o caigudes.

Un altre aspecte a tenir en compte són els reforços a les zones dels palmells de les mans. Existeixen guants per a muntanya impermeables que incorporen teixits de pell hidròfuga. Aquest reforç ofereix una major resistència en aquestes zones, d'especial desgast en la majoria d'activitats de muntanya.

Existeixen amb prestació paravents?

Dins del ventall de possibilitats que ofereix el mercat, alguns guants de muntanya ofereixen protecció davant el vent; pel que, d'aquesta manera, mantenen les mans a resguard del fred i del vent. Aquestes peces són un bon complement per a aquells moments en els quals es necessiten uns guants per a muntanya que brindin protecció davant el vent.

Un aspecte a tenir en compte d'aquestes peces paravents és que, malgrat ser aptes per a situacions de vent, no ho són para nevades, condicions d'humitat o de neu mullada; ja que no repel•leixen de l'aigua i, per tant, quan s'entra en contacte amb ella les mans es mullen i es refreden.


Paravents amb teixit softshell
En la categoria de paravents també ens podem trobar amb models que, en lloc d'incorporar la membrana Windstopper, opten pel teixit softshell. Aquests ens ofereixen unes prestacions similars als que incorporen Windstopper, potser amb una menor lleugeresa però amb una major capacitat tèrmica.

Guants de muntanya polars

Altra de les categories destacades és la dels guants polars. Aquestes peces són l'aliat perfecte per a aquelles activitats en les quals el fred no és extrem però es necessita una protecció tèrmica que mantingui calentes les mans. L'ús d'aquest tipus de guants de muntanya està recomanat per a aquelles activitats o situacions en les quals el fred no és extrem, de manera que la lleugera protecció tèrmica que ofereixen és suficient per mantenir les mans calentes.

Manyoples per a muntanya, garantia de protecció tèrmica

Les manyoples de muntanya són, sens dubte, la millor opció pels quals busquen guants per a muntanya per a temperatures extremes. Les manyoples per a muntanya aporten una gran protecció tèrmica i són perfectes per a aquelles activitats realitzades en condicions de fred extrem, expedicions o activitats de molt fred en alta muntanya.

L'alta protecció tèrmica de les manyoples de muntanya es deu a l'aïllant tèrmic que incorporen en la seva construcció. En aquest sentit, en el mercat es poden trobar manyoples per a muntanya amb farciment tèrmic fabricat amb una combinació de fibres sintètiques i un material natural com la ploma.

Protegeix les teves mans amb els nostres guants de muntanya per a homes

Practiquis l'activitat que practiquis, a les botigues Vertic pots trobar una extensa gamma per a home que protegeixen les mans de les inclemències meteorològiques. A més, pots trobar des de models de guants impermeables a guants paravents, passant per guants per a muntanya per a activitats com el trekking, el trailrunning, l'alpinisme i l'esquí de muntanya.

Si el que busques és la màxima protecció per a les teves mans, et recomanem fer un cop d'ull a la nostra col·lecció de manyoples per a muntanya i als guants impermeables, una de les més completes de la nostra gamma. En ella podràs trobar uns exemplars pensats per a les activitats més exigents i compactes a aquells models més llargs que sobrepassen l'avantbraç.

Estàs buscant models de dona?

Si necessites protegir les teves mans davant el vent, el fred o l'aigua no ho dubtis i equipa't amb els millors models per a dona. A Vertic pots trobar una gran oferta, en la qual encertaràs.

En la nostra col·lecció també pots trobar calidesa per a les mans més fredes o que pateixen més quan les condicions són adverses. Els nostres models de manyoples de muntanya et brinden la màxima protecció tèrmica. Però, si el que et preocupa és solament la protecció enfront del vent o l'aigua, et convidem a consultar els nostres guants de muntanya impermeables o els paravents.

Troba guants de muntanya per a nens!

I per els més petits de la casa? Visita alguna de les nostres botigues o fes un cop d'ull al nostre catàleg online i troba guants per a muntanya de mesura petita perquè gaudeixin de l’outdoor sense patiment!

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face