Filtres
Borrar filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Guants, gorros i complements

Protegeix les teves mans del fred amb els nostres guants. Un bon casquet al cap, uns bons mitjons als peus i uns excel·lents guants per la neu a les teves mans convertiran un dia infernal en una bona aventura per explicar.

Guants

Els guants de muntanya són un element bàsic a l'hora d'equipar-nos per als esports outdoor, en les quals la protecció enfront dels elements és una batalla que haurem de vèncer. Dins del mercat dels guants per a muntanya existeixen els polars, els paravents, els impermeables, les manyoples…

Com es pot veure, el ventall de possibilitats que podem trobar és molt ampli i idoni per a donar amb la tecla amb allò que es necessita.

A l'hora de comprar uns guants de muntanya és habitual dubtar entre quin cal triar, ja que el mercat brinda una infinitat de possibilitats. Ara bé. Calidesa, protecció davant el vent o impermeabilitat són prestacions que no cal passar per alt.

Protegeix les teves mans. Impermeabilitat

Els guants impermeables són un element bàsic a l'hora de practicar activitats de muntanya en les quals és molt probable que hi hagi aigua o neu durant l'aventura. La protecció que ofereixen enfront de l'aigua i la seva capacitat tèrmica els converteixen en els millors aliats de les mans.

No obstant això, no tots els impermeables ofereixen les mateixes prestacions; i un dels aspectes a valorar abans de la compra és la capacitat tèrmica que ofereix cada model. Així, es pot distingir distingir entre aquells més fins que brinden una lleugera protecció tèrmica en el seu interior i els guants impermeables completament tèrmics, més gruixuts i que compten amb un farciment tèrmic molt calent en el seu interior.

En el mercat dels guants de muntanya també existeixen guants impermeables que s'allunyen d'aquesta divisió tan binària, incorporant farciments tèrmics desmuntables. Aquests models compten amb folro interior desmuntable que permet extreure-ho per a la seva ventilació quan sigui necessari, que s'assequi més ràpidament o, simplement, per a canviar-ho per un altre -menys o més calent-.

Cerques guants per a muntanya per a la neu?

Per a gaudir de l'esquí i altres activitats relacionades amb la neu els impermeables són una de les millors opcions del mercat, tant per les seves prestacions com pels detalls més que interessants que incorporen en el seu disseny.

Gràcies a la seva impermeabilitat, permeten entrar en contacte amb la neu i mantenir les mans seques al mateix temps que, aquells que incorporen un farciment tèrmic, les mantenen calents. Aquest tipus de guants de muntanya també són molt interessants pels petits detalls que incorporen, com per exemple els coixinets d'escuma EVA que ajuden a protegir les mans de possibles impactes a conseqüència de cops i/o caigudes.

Un altre aspecte a tenir en compte són els reforços en les zones dels palmells de les mans. Existeixen guants per a muntanya impermeables que incorporen teixits de pell hidròfuga. Aquest reforç ofereix una major resistència en aquestes zones, d'especial desgast en la majoria d'activitats de muntanya.

Existeixen amb prestació paravents?

Dins del ventall de possibilitats que ofereix el mercat, alguns guants de muntanya ofereixen protecció davant el vent; pel que, d'aquesta manera, mantenen les mans a resguard del fred i del vent. Aquestes peces són un bon complement per a aquells moments en els quals es necessiten uns guants per a muntanya que brindin protecció davant el vent.

Un aspecte a tenir en compte d'aquestes peces paravents és que, malgrat ser aptes per a situacions de vent, no ho són per a nevades, condicions d'humitat o de neu mullada; ja que no repel·leixen de l'aigua i, per tant, quan s'entra en contacte amb ella les mans es mullen i es refreden.

Paravents amb teixit softshell

En la categoria de paravents també ens podem trobar amb models que, en lloc d'incorporar la membrana Windstopper, opten pel teixit softshell. Aquests ens ofereixen unes prestacions similars als que incorporen Windstopper, potser amb una menor lleugeresa però amb una major capacitat tèrmica.

Guants de muntanya polars

Altra de les categories destacades és la dels guants polars. Aquestes peces són l'aliat perfecte per a aquelles activitats en les quals el fred no és extrem, es necessita una protecció tèrmica que mantingui calentes les mans. L'ús d'aquest tipus de guants de muntanya està recomanat per a aquelles activitats o situacions en les quals el fred no és extrem, de manera que la lleugera protecció tèrmica que ofereixen és suficient per a mantenir les mans calentes.

Manyoples per a muntanya, garantia de protecció tèrmica

Les manyoples de muntanya són, sens dubte, la millor opció per als quals busquen guants per a muntanya per a temperatures extremes. Les manyoples per a muntanya aporten una gran protecció tèrmica i són perfectes per a aquelles activitats realitzades en condicions de fred extrem, expedicions o activitats de molt de fred en alta muntanya.

L'alta protecció tèrmica de les manyoples de muntanya es deu a l'aïllant tèrmic que incorporen en la seva construcció. En aquest sentit, en el mercat es poden trobar manyoplas per a muntanya amb farciment tèrmic fabricat amb una combinació de fibres sintètiques i un material natural com la ploma.

Protegeix les teves mans amb els nostres guants de muntanya per a homes

Practiquis l'activitat que practiquis, a les botigues Vertic pots trobar una extensa gamma per a home que protegeixen les mans de les inclemències meteorològiques. A més, pots trobar des de models de guants impermeables a guants paravents, passant per guants per a muntanya per a activitats com el trekking, el trailrunning, l'alpinisme i l'esquí de muntanya.

Si el que cerques és la màxima protecció per a les teves mans, et recomanem fer un cop d'ull a la nostra col·lecció de manyoples per a muntanya i als guants impermeables, una de les més completes de la nostra gamma. En ella podràs trobar uns exemplars pensats per a les activitats més exigents i compactes a aquells models més llargs que sobrepassen l'avantbraç.

Estàs buscant models de dona?

Si necessites protegir les teves mans davant el vent, el fred o l'aigua no el dubtis i equipa't amb els millors models per a dona. En Vertic pots trobar una gran oferta, en la qual donaràs amb la tecla.

En la nostra col·lecció també pots trobar abric per a les mans més fredes o que sofreixen més quan les condicions són adverses. Els nostres models de manyoples de muntanya et brinden la màxima protecció tèrmica. Però, si el que et preocupa és solament la protecció enfront del vent o l'aigua, et convidem a consultar els nostres guants de muntanya impermeables o els paravents.

Trobes els teus guants de muntanya per a nens!

Cerques abrigar als més petits de la casa? cap Visita de les nostres botigues o fa un cop d'ull al nostre catàleg online i troba guants per a muntanya de mesura petita perquè gaudeixin del outdoor sense sofriment!

Guants

Els guants de muntanya són un element bàsic a l'hora d'equipar-nos per als esports outdoor, en les quals la protecció davant els elements és una batalla que haurem de vèncer. Dins del mercat dels guants per a muntanya existeixen els polars, els paravents, els impermeables, les manyoples…

Com es pot veure, el ventall de possibilitats que podem trobar és molt ampli i idoni per encertar amb allò que es necessita.

A l'hora de comprar uns guants de muntanya és habitual dubtar entre quin cal escollir, ja que el mercat brinda una infinitat de possibilitats. Ara bé. Calidesa, protecció davant el vent o impermeabilitat són prestacions que no cal passar per alt.

Protegeix les teves mans. Impermeabilitat

Els guants impermeables són un element bàsic a l'hora de practicar activitats de muntanya en les quals és molt probable que hi hagi aigua o neu durant l'aventura. La protecció que ofereixen enfront de l'aigua i la seva capacitat tèrmica els converteixen en els millors aliats de les mans.

No obstant això, no tots els impermeables ofereixen les mateixes prestacions; i un dels aspectes a valorar abans de la compra és la capacitat tèrmica que ofereix cada model. Així, es pot distingir entre aquells més fins que brinden una lleugera protecció tèrmica en el seu interior i els guants impermeables completament tèrmics, més gruixuts i que compten amb un farciment tèrmic molt calent en el seu interior.

En el mercat dels guants de muntanya també existeixen guants impermeables que s'allunyen d'aquesta divisió tan binària, incorporant farciments tèrmics desmuntables. Aquests models compten amb folre interior desmuntable que permet extreure’l per a la seva ventilació quan sigui necessari, que s'assequi més ràpidament o, simplement, per substituir-lo per un altre -menys o més calent-.

Busques guants de muntanya per a la neu?

Per gaudir de l'esquí i altres activitats relacionades amb la neu els impermeables són una de les millors opcions del mercat, tant per les seves prestacions com pels detalls més que interessants que incorporen en el seu disseny.

Gràcies a la impermeabilitat, permeten entrar en contacte amb la neu i mantenir les mans seques al mateix temps que, aquells que incorporen un farciment tèrmic, les mantenen calentes. Aquest tipus de guants de muntanya també són molt interessants pels petits detalls que incorporen, com per exemple els coixinets d'escuma EVA que ajuden a protegir les mans de possibles impactes a conseqüència de cops i/o caigudes.

Un altre aspecte a tenir en compte són els reforços a les zones dels palmells de les mans. Existeixen guants per a muntanya impermeables que incorporen teixits de pell hidròfuga. Aquest reforç ofereix una major resistència en aquestes zones, d'especial desgast en la majoria d'activitats de muntanya.

Existeixen amb prestació paravents?

Dins del ventall de possibilitats que ofereix el mercat, alguns guants de muntanya ofereixen protecció davant el vent; pel que, d'aquesta manera, mantenen les mans a resguard del fred i del vent. Aquestes peces són un bon complement per a aquells moments en els quals es necessiten uns guants per a muntanya que brindin protecció davant el vent.

Un aspecte a tenir en compte d'aquestes peces paravents és que, malgrat ser aptes per a situacions de vent, no ho són para nevades, condicions d'humitat o de neu mullada; ja que no repel•leixen de l'aigua i, per tant, quan s'entra en contacte amb ella les mans es mullen i es refreden.


Paravents amb teixit softshell
En la categoria de paravents també ens podem trobar amb models que, en lloc d'incorporar la membrana Windstopper, opten pel teixit softshell. Aquests ens ofereixen unes prestacions similars als que incorporen Windstopper, potser amb una menor lleugeresa però amb una major capacitat tèrmica.

Guants de muntanya polars

Altra de les categories destacades és la dels guants polars. Aquestes peces són l'aliat perfecte per a aquelles activitats en les quals el fred no és extrem però es necessita una protecció tèrmica que mantingui calentes les mans. L'ús d'aquest tipus de guants de muntanya està recomanat per a aquelles activitats o situacions en les quals el fred no és extrem, de manera que la lleugera protecció tèrmica que ofereixen és suficient per mantenir les mans calentes.

Manyoples per a muntanya, garantia de protecció tèrmica

Les manyoples de muntanya són, sens dubte, la millor opció pels quals busquen guants per a muntanya per a temperatures extremes. Les manyoples per a muntanya aporten una gran protecció tèrmica i són perfectes per a aquelles activitats realitzades en condicions de fred extrem, expedicions o activitats de molt fred en alta muntanya.

L'alta protecció tèrmica de les manyoples de muntanya es deu a l'aïllant tèrmic que incorporen en la seva construcció. En aquest sentit, en el mercat es poden trobar manyoples per a muntanya amb farciment tèrmic fabricat amb una combinació de fibres sintètiques i un material natural com la ploma.

Protegeix les teves mans amb els nostres guants de muntanya per a homes

Practiquis l'activitat que practiquis, a les botigues Vertic pots trobar una extensa gamma per a home que protegeixen les mans de les inclemències meteorològiques. A més, pots trobar des de models de guants impermeables a guants paravents, passant per guants per a muntanya per a activitats com el trekking, el trailrunning, l'alpinisme i l'esquí de muntanya.

Si el que busques és la màxima protecció per a les teves mans, et recomanem fer un cop d'ull a la nostra col·lecció de manyoples per a muntanya i als guants impermeables, una de les més completes de la nostra gamma. En ella podràs trobar uns exemplars pensats per a les activitats més exigents i compactes a aquells models més llargs que sobrepassen l'avantbraç.

Estàs buscant models de dona?

Si necessites protegir les teves mans davant el vent, el fred o l'aigua no ho dubtis i equipa't amb els millors models per a dona. A Vertic pots trobar una gran oferta, en la qual encertaràs.

En la nostra col·lecció també pots trobar calidesa per a les mans més fredes o que pateixen més quan les condicions són adverses. Els nostres models de manyoples de muntanya et brinden la màxima protecció tèrmica. Però, si el que et preocupa és solament la protecció enfront del vent o l'aigua, et convidem a consultar els nostres guants de muntanya impermeables o els paravents.

Troba guants de muntanya per a nens!

I per els més petits de la casa? Visita alguna de les nostres botigues o fes un cop d'ull al nostre catàleg online i troba guants per a muntanya de mesura petita perquè gaudeixin de l’outdoor sense patiment!

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face