Genèric
Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

935 11 66 77

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al 689 788 337

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimatrs a Dissabte:10:00-13:30 i 17:00-20:30 Dilluns de 17:00-20:30.

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Crash pad

El crashpad és l'element bàsic de protecció de l'escalador de bloc. D'ell ens fixarem en les mesures segons l'àrea que ha de cobrir, la densitat dels materials del farcit que ens aportarà diferents tipus de recepció i en els materials externs i el sistema de plegat i carrega que els faran més còmodes de transportar. Tenim una extensa selecció de models i un personal especialitzat que t'aconsellarà el que necessites.

Crash pad

Necessites un crashpad per a boulder? Com saps, és el gran aliat dels amants d'aquesta modalitat d'escalada a l'hora de suavitzar els efectes de les caigudes.

L'elecció d'un matalàs per esmorteir els cops contra les roques o el sòl pot semblar senzilla. Ara bé, per encertar amb la presa de decisió a l'hora d'adquirir un crash pad per a boulder cal tenir en compte certes prestacions com la presència d'una cara antilliscant, la resistència del recobriment, l'ergonomia en el transport, la grandària, el pes o el tipus de farcit.

Tant les nostres necessitats com les nostres exigències amb totes aquestes variables faran que ens decantem cap a un model o un altre. I és que no podem obviar ni els seus efectes d'amortiment per a les caigudes ni la seva durabilitat.

El farciment del crashpad per a boulder és el primer factor a tenir en compte, ja que evitarà possibles lesions en les caigudes. Els avanços tecnològics han permès que, avui dia, el mercat ofereixi construccions amb escumes de gran qualitat a l’hora d’absorbir cops.

Per norma, els crash pads per a boulder estan fabricats amb dues o tres escumes de diferents densitats i dureses, amb grossors que oscil·len entre els 10 i els 20 centímetres.

La majoria de fabricants posen a disposició dos tipus d'escuma: una superior més fina i dura i una inferior, més gruixuda i tova. Alguns, fins i tot, n’utilitzen tres; construïda amb material viscoelàstic que fa encara més suau l'impacte de la caiguda.

Altres fabricants construeixen crashpads per a boulder usables per les dues cares, amb un farciment més dur d'una banda i més tou per l'altra. El més dur, per norma, s'usa en caigudes d'altura per absorbir bé l'impacte; mentre que, el més tou, s'utilitza per a possibles caigudes en altures inferiors.

Una vegada decidit el tipus de farcit, és moment de valorar quin teixit volem per a l'exterior del crash pad per a boulder. Que sigui resistent a l'abrasió és molt important per dilatar la seva durabilitat; i és que, durant el seu ús, estaran sotmesos a frecs, humitat, canvis de temperatura, brutícia... per això, un dels teixits més recomanables és el nylon balístic. Aquest material és molt resistent.

A més, que el teixit exterior sigui impermeable, i que incorpori una cara antilliscant, facilitarà el seu ús en terrenys que comptin amb pendents.

El tamany del crashpad per a boulder també és molt important. Tant estès com plegat. Encara que la tendència dels amants d'aquesta modalitat esportiva és comptar amb matalassos amplis per cobrir el major espai possible en cas de caiguda, és necessari saber quin espai disposem en el vehicle per al seu transport.

I és que en el vehicle, a més del matalàs plegat, carregarem més material com les motxilles. A banda, haurem de deixar espai per a la resta d'ocupants.

No obstant això, resulta molt recomanable adquirir dos crashpads per a boulder de tamany mitjà en lloc d'un gran. Així, podrem cobrir diversos punts de caiguda distanciats entre ells.

El disseny també és una variable a tenir en compte. El mercat ofereix models amb cantonades quadres o arrodonides, d’una sola construcció o de diverses peces. Cadascun d'ells ofereix prestacions diferents, i compten amb avantatges i inconvenients.

En primera lloc, les cantonades rectes són fantàstiques quan unim diverses peces. Els angles rectes no deixen espais entre ells, cobrint tot l'espai sense deixar forats. No obstant això, són més vulnerables i solen desgastar-se amb major facilitat a causa del frec.

Amb els models que compten amb puntes més rodones succeeix tot el contrari. Duren una mica més, però deixen espais sense cobrir en cas de caiguda.

Has consultar la nostra col·lecció de crash pads per a boulder? Comptem amb un ampli catàleg conformat per models de les marques especialitzades en aquesta modalitat esportiva. Visita alguna de les botigues Vertic de Barcelona, Sabadell o Manresa o la nostra botiga online!

¿Què opinan els nostres clients?

Opiniones-Verificadas Empresa independiente, especializada en la recopilación y gestión de opiniones de clientes reales luego de haber realizado una compra en una tienda online. Nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra y satisfacción de los consumidores en el sector del E-commerce. Ver más

 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face