Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
  • CA
  • EN
  • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura De Dimarts a Divendres:10:00-13:30 i 17:00-20:30. - Dissabte: Tancat

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

29 Abril 2019

10 Consells per organitzar un trekking

Una documentació prèvia, l'optimització de la càrrega de la motxilla o utilitzar un bon calçat són factors fonamentals per organitzar un trekking

Documentació prèvia del trekking

El primer pas per organitzar un trekking és la documentació prèvia. És molt important. Tenir aquell mapa, aquella guia, aquella informació que permetrà conèixer amb exactitud l'esforç a realitzar, així com la durada i el camí a recórrer durant la realització del trekking. A Vertic pots trobar una extensa secció de llibreria en la qual trobaràs la informació necessària del trekking.

Preparació del material necessari pel trekking

Una vegada documentat el trekking, arriba l'hora d'organitzar i preparar tot el material imprescindible per realitzar el trekking. Per a això, cal tenir en compte la climatologia, la previsió meteorològica, l'altura, el recorregut o les etapes del trekking. Els especialistes de Vertic t'ajudaran amb l'elecció del material òptim.

Optimizació de la càrrega de la motxilla pel trekking

No és necessari carregar la motxilla amb una gran quantitat de material per realitzar el trekking, ja que molts d'ells no seran necessaris durant la realització del trekking. És fonamental que el pes de la motxilla no superi el 20% del nostre pes corporal per completar satisfactòriament el trekking. A Vertic trobaràs una extensa col·lecció de motxilles per trekking i una secció amb tots els materials necessaris per completar un trekking.

Alimentació i hidratació durant el trekking

L'alimentació és un punt clau durant el trekking. Tant la hidratació com l'alimentació són la font d'energia. Cal beure molta aigua i menjar per mantenir el ritme i arribar al campament fort i sa. Amb la hidratació es redueix substancialment el risc de patir lesions durant el trekking. A les nostres botigues pots gaudir d'una secció dedicada a l'alimentació i a la hidratació per gaudir del teu trekking.

Preparació prèvia per completar el trekking

Per realitzar un trekking és necessària una preparació durant els mesos previs, especialment si realitzem un trekking de llarg recorregut. Si anem a caminar durant dies, recorrent etapes llargues, resulta capital preparar-se de dues maneres: físicament (posant el cos a to realitzant rutes cada vegada més llargues durant els caps de setmana) i psicològicament (per tal de no llençar la tovallola amb una activitat física que es perllonga durant diversos dies).

Orientació del trekking

És necessari disposar i saber utilitzar o una brúixola o un GPS per orientar-se durant el trekking. O bé, tenir un gran coneixement del terreny pel qual transcorre el trekking. A Vertic trobaràs el rellotge GPS idoni pel teu trekking amb l'ajuda dels nostres especialistes.

Elaboració d'un guió del trekking

És recomanable elaborar un petit guió del trekking. Si el trekking té 10, 15 o 20 etapes cal tenir planificat què es farà, on s'estarà, quins horaris se seguiran… l'objectiu és tenir les etapes del trekking ajustades tant a la forma física com a les necessitats.

Ús d'un bon calçat de trekking

Utilitzar un calçat incorrecte és un error freqüent entre els afeccionats al trekking. Arriben les vacances, es compra calçat i s'estrena durant la primera etapa del trekking. Aquí poden sorgir problemes com les erosions cutànies, un calçat petit, estreny, incòmode… El calçat que s'utilitzarà durant el trekking és aquell amb el qual s'ha entrenat i, per tant, ja està fet al peu. Explora la nostra col·lecció de calçat per trekking!

Pastilles potabilizadores d'agua d'un trekking

Quan es pren aigua de rierols o fonts és important tenir precaució. Són moltes les persones que ingereixen aigua de llocs creient que és potable, i després pateixen problemes estomacals que els deixen fora de combat. És important carregar i fer servir pastilles potabilitzadores per tractar l'aigua durant el trekking. A les nostres botigues trobaràs pastilles potabilitzadores d'aigua pel teu trekking.

Radiació solar durant el trekking

A la majoria de persones els agrada que no plogui durant la realització del trekking. No obstant això, sense pluja existeix un Sol radiant. És obligatori cuidar dos aspectes: portar crema solar per protegir la pell i, tots aquells especialment sensibles a la radiació solar, han de vestir peces de màniga llarga per protegir la pell; a més de portar gorra i pantalons llargs durant les etapes del trekking. Explora la nostra col·lecció de roba per trekking!

  • Lorpen
  • Suunto
  • Millet
  • Montura
  • Ternua
  • CAMP
  • Edelrid
  • Black Diamond
  • Salewa
  • Salomon
  • Arcteryx
  • ASICS
  • Trangoworld
  • haglofs
  • Dynafit
  • La Sportiva
  • Patagonia
  • The North Face